Imagini halucinante într-o școală! Tavanul proaspăt renovat s-a prăbușit peste bănci: „A venit copilul tremurând de frică acasă”

Dezastru într-o școală din Giurgiu! Tavanul școlii s-a prăbușit peste bănci.

Tavanul unei școli s-a prăbușit
Tavanul unei școli s-a prăbușit
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Tavanul unei școli care a fost recent renovat s-a prăbușit peste bănci. Din fericire, nimeni nu se afla în clădire atunci când s-a produs grozăvia. Incidentul revoltător a avut loc la școala din comuna Isvoarele, județul Giurgiu. Din primele informații, portarul unității de învățământ a descoperit a doua zi tragedia, iar la scurt timp a informat conducerea instituției.

Atât elevii, cât și cadrele didactice se aflau în pericol, pentru că s-ar fi putut întâmpla în orice moment al zilei să fie striviți de tavanul proaspăt renovat. Părinții elevilor sunt extrem de revoltați, spunând că le este frică să-și mai trimită copii la ore. „Normal că imi este teamă! Astăzi nici nu mi-am trimis copiii la școală! Până nu se iau niște măsuri!”.

Citeste si: Educația, învinsă de COVID-19! Elevii din Berlin pot opta pentru repetarea anului școlar! Legea a fost modificată în Parlament

Deși părinții și profesorii sunt îngroziți de dezastrul produs în școală, se pare că directoarea instituției nu este de aceeași părere. Extrem de calmă, femeia nu vrea să observe că școala condusă de ea se confruntă cu numeroase probleme.

Pentru ea este mai important renumele instituție, decât siguranța elevilor.  „Uitați, nu are nici măcar un centimetru grosime (nr bucata de tavan prăbușită). A căzut, s-a întâmplat!”

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Potrivit surselor, trei firme din Capitală s-ar fi ocupat de renovarea instituției, iar lucrarea ar fi costat 2 milioane 600 de mii de lei.

Ei bine, această sumă uriașă nu a rezolvat problemele școlii.

Citeste si: Învățătoarea din Argeș, prima reacție după ce a fost acuzată că a umilit un elev din cauza mărțișorului: ”Nu a existat în exprimarea mea cuvântul urât”

„Tu ca directoare a școlii, care răspunzi de instituție, chiar nu stai să vezi cum merg lucrările?!
Luați interviu profesorilor de acolo! Veneau cu aeroterme de acasă la școală ca să se încălzească copiii! Venea copilul tremurând de frig acasă! De toate chestiile astea trebuie să răspundă cineva!”, a spus un părinte

revoltat.

Elevii şcolii din comuna Isvoarele vor fi trecuți din nou în scenariul roșu

De asemenea, a fost începută o anchetă la nivelul Inspectoratului Școlar Giurgiu și se va decide unde își vor continua elevii orele. Din primele informații, o variantă ar fi relocarea elevilor într-o școală învecinată sau intrarea forțată în scenariu roșu.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Caz revoltător la Cluj! Elevi, unii minori, expuși la filmele pentru adulți în timpul orelor online! Părinții vor depune plângere la DIICOT

Elevă, bătută fără milă de un coleg de clasă, spre amuzamentul celorlați. Întreaga scenă revoltătoare a fost filmată și pusă pe internet

Învățătoarea din Argeș, prima reacție după ce a fost acuzată că a umilit un elev din cauza mărțișorului: ”Nu a existat în exprimarea mea cuvântul urât”

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Vadim Tudor se întoarce! PARTIDUL care aruncă în aer clasa politică

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies