Imagini halucinante la Iași! Sute de oameni stau la coadă să intre în piață, în plină pandemie de coronavirus

Sute de oameni din Iași au așteptat la o coadă interminabilă să intre în piață, în plină pandemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Românii din toată țara se pregătesc pentru sărbătorile de Paște și unii dintre ei nu țin cont de avertizările emise de autorități și de specialiști. Deși suntem zilnic încurajați să petrecem cât mai mult timp în casă, sute de oameni din orașul Iași au mers la piață pentru a-și face aprovizionarea. Nici riscul de a se infecta cu virusul care a ucis până acum aproape 130 de mii de oameni, nici frigul de afară și nici orele bune de așteptare nu i-au făcut pe ieșeni să cedeze.

Un video filmat pe podul Alexandru din Iași, înainte de intrarea în piață, a surprins sute de oameni, mulți dintre ei în vârstă, așteptând răbători să le vină rândul la cumpărături. Unii aveau, însă, măști și păstrau totuși distanța față de cei din jurul lor, în încercarea de a se feri pe cât posibil de riscul unei infectări cu coronavirus.

Citeste si: Alina, româncă din Italia, diagnosticată pentru a doua oară cu COVID-19: „M-au externat. Statul nu ne întreabă nimic, trebuie să ne descurcăm singuri”

Citeste si: Florin Cîțu, declarații de ultimă oră despre rectificarea bugetară

Alte 337 de persoane diagnosticate cu coronavirus în România

”Până astăzi, 15 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 7.216 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.217 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 362 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Ilfov şi Vâlcea, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 337 de noi cazuri de îmbolnăvire”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate