Imagini impresionante de la inmormantarile victimelor soferului-kamikaze! Sute de persoane au luat parte la procesiunile funerare!

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriereAstazi, victimele soferului-kamikaze au fost conduse pe ultimul drum. Un baietel de doar 12 ani si o adolescenta de 19 ani s-au aflat printre persoanele decedate in accidentul de sambata seara, de pe DN1.

fara descrierefara descriereLa inmormantari, la Campina si Provita, au asistat sute de persoane. Rude, colegi, prieteni, vecini, chiar si necunoscuti impresionati pur si simplu de dramele care au lovit familiile victimelor.

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereColegii de scoala ai micutului Eduard s-au invoit de la cursuri pentru a lua parte la slujba.  fara descrierefara descriere

fara descriere

fara descriereAu purtat hanorace personalizate cu imaginea baiatului si au adus flori in semn de adio, masini intregi fiind incarcate cu coroane si buchete de flori pentru victimele accidentului de pe DN1.  fara descrierefara descrierefara descriere
fara descriere
fara descriereRudele si apropiatii, distrusi de durere, au plans si au jelit, au strigat si i-au chemat pe nume pe cei coborati in groapa, dar ei nu se mai intorc! Vietile le-au fost curmate mult prea devreme pe  sosea, de o masina care a intrat pe contrasens!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate