Imagini in premiera! Salam traieste acum in lux, dar n-o sa-ti vina sa crezi cum arata casa in care manelistul a locuit cu Printesa lui, Fanica, pe vremea cand el nu era vedeta!

Salam traieste acum in lux, are vila si sta la hotel, dar iata casa in care manelistul a locuit cu “printesa lui”, Fanica!

Distribuie pe:

fara descriereAsa aratau Florin si Fanica pe vremea cand locuiau impreuna la parintii eiInainte sa ajunga “Regele manelelor” din Romania, Florin Salam traia destul de modest si nu avea o casa a lui sau averea si luxul in care se lafaie acum! Manelistul a locuit mai multi ani acasa la Fanica, sotia care i-a murit in 2009, intr-o locuinta modesta, dar in care s-a simtit mereu in sanul familiei!

Dupa ani de zile de munca si succes, Florin Salam traieste acum ca un star, la un hotel de fite din Bucuresti, impreuna cu cei doi copii, asta in ciuda faptului ca are o vila foarte frumoasa in cartierul Berceni! Ce nu stiu insa admiratorii lui Salam este faptul ca inainte sa ajunga atat de cunoscut, manelistul a trait, in urma cu aproape 10 ani, intr-o casa modesta din Bucuresti, la Fanica acasa, intr-o zona din centrul orasului!

fara descriereAceasta este casa in care Salam a locuit cu Fanica, la parintii eiA locuit mai multi ani acasa la Fanica, cu socrii lui si cu surorile sotiei, intr-o zona frumoasa a Bucurestiului, in apropierea Maternitatii Bucur. Chiar daca este o casa modesta, Florin s-a simtit mereu in sanul familiei in acel camin, mai ales ca socrii lui si familia Fanicai l-au iubit si il iubesc enorm pe Florin! El si acum merge acolo la socrii lui si se simte mereu fericit in preajma lor, ii place sa stea in curte si sa se relaxeze. Acolo se simte el cel mai bine. Nu arata foarte bine casa, dar este un loc minunat pentru Florin. Aceasta casa este primul camin al lui cu Fanica, acolo au locuit ei dupa ce s-au casatorit, cand nu aveau o casa impreuna! Tot  acolo s-a nascut si Bety, fata lui Florin”, ne-a declarat o sursa din apropierea lui Salam!

In prezent, in aceasta casa locuiesc parintii si cateva rude ale Fanicai, sotia lui Salam care a murit in 2009. De altfel, aceasta casa din Bucuresti, chiar daca nu este luxoasa, este locul preferat al copiilor lui Salam, care isi viziteaza bunicii zilnic si sunt fericiti aici, mai ales ca este casa parinteasca a mamei lor disparuta prea devreme din aceasta lume…

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate