Imagini incredibile! Costin Marculescu a fost batut de Ella, sotia lui! Actorul e plin de vanatai si zgarieturi pe fata

Chiar daca s-au casatori de doua luni, lucrurile nu stau cum ar trebui in familia lor. Costin Marculescu a fost batut cu tocul de la pantof si dat afara din casa de cea pe care o iubeste.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Sunt elegant si civilizat, nu spun ce ma doare de Ela. In principiu, nu m-a batut, am avut o divergenta. M-am lovit singur. Am avut o divergenta din nimic. Am incercat sa nu lovesc o femeie, nu imi pot lovi sotia niciodata. A avut o refulare pe moment, am iertat-o pe loc.

fara descriereIeri trebuia sa plec cu un prieten undeva, dar a venit la masina sa imi ceara actele, pasaportul si buletinul. I le-am dat, dar m-am intors dupa ele ca poate am nevoie. Cand am vrut sa le iau, le-a bagat repede in buzunar. Am rugat-o sa mi le dea. Era cu cutitul in mana.

fara descriereAranjasem sa merg in America, sa nu mai stau pe 500 de lei la o emisiune sau o cantare si ea sa nu se mai chinuie cu 1.200 ca instructor de aerobic. I-am zis ca dau telefoane pentru la anul, sa plecam definitiv in Miami. I-am gasit loc de munca la o sala, 3 zile pe saptamana, sa fie crupier si dansatoare de salsa. Lua 6.500-7.000 de dolari pe luna pentru asta.

fara descriereCazare aveam la un prieten, fara bani, in Palm Beach. O iubesc, nu faceam asta daca nu o iubeam. Am crezut ca e femeia vietii mele", a spus Costin Marculescu cu vocea tremuranda, la PRO TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate