Paparazzi

Imagini incredibile cu Cristi Borcea! Cum a putut să vorbească afaceristul cu fiica lui cea mare, Melissa! Toată lumea a rămas surprinsă în trafic VIDEO EXCLUSIV

Omul de afaceri s-a pus la punct cu tehnica modernă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Cristi Borcea are o legătură specială cu copiii săi! Dacă pe fiul său, Patrick, l-a băgat afaceri şi îl consideră deja ”moştenitorii” averii, ei bine, şi cu ceilalţi are o relaţie aparte!

În ciuda faptul ca nu îi vede în fiecare zi, mai ales pe cei din prima căsătorie cu Mihaela, afaceristul încearcă să le fie aproape şi să le îndeplinească toate dorinţele, indiferent de locul în care s-ar afla! (surpriză, intră să vezi cum arată Valentina Pelinel însărcinată în luna a şaptea)

Cristi Borcea a luat  legătura cu fiica lui prin video-call! Totul în văzul celor aflaţi pe stradă

Aşa s-a întâmplat şi, serile trecute, atunci când Melissa, fiica lui, a vrut să îi ceară un favor şi nu a putut să-l contacteze decât telefonic! Paparazzii WOWbiz ro l-au surprins pe fostul şef de la Dinamo în trafic, cu mobilul în mână, comunicând într-un mod inedit cu fata lui! Cristi Borcea a luat legătura cu fata prin video-call, şi nu a fost deloc insensibil la cerinţele ei. Timp de câteva minute bune, cei doi au discutat pentru a rezolva, cel mai probabil, o problemă a tinerei, şi apoi, şi-au luat la revedere cu zâmbetul pe buze! Iar noi am avut dovada!


 

Galerie foto  Urmatorul articol