Imagini incredibile cu durul Atodiresei! ”Pitbull” își plimbă copilul în mall cu căruciorul! Ce face însă în tot acest timp soția VIDEO EXCLUSIV

Dincolo de ring, Ionuț Atodiresei este un tată model, grijuliu cu copilul, chiar și la cumpărături

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Considerat o adevărată fiară în ring, Ionuț Atodiresei pare a fi o altă persoană dincolo de sala de sport! Durul ”Pitbull” este în realitate un familist convins, care își dedică timpul liber exclusiv fetiței sale, în vărstă de noua luni, și soției!

”Mă simt ca un tată normal, nici eu, nici nevasta mea, Oana, nu ne-am născut învăţaţi, dar uşor uşor învăţăm cum să schimbăm scutece. Mă ocup şi de partea aceasta. Pregătesc laptele, mai pun un biberon la sterilizat. Atâta timp cât sunt acasă, am mare noroc că micuța mea,Iris, doarme noaptea foarte bine, doarme 5-6 chiar 7 ore legate, trebuie să o trezim noi să mănânce. Este o perioadă minunată din viața mea. De aceea, vreau să îmi petrec multă vreme cu fetița”, a povestit vedeta.

Citeste si: Anda Ghita, dezvaluiri despre Ionut Pitbull Atodiresei! Ce a facut in ziua in care i s-a nascut fiica!

Citeste si: Anda Ghita, cea mai cool bunicuta din showbiz, pregateste doua botezuri! Primul pentru nepotul ei si cel de-al doilea, pentru nepotica! | EXCLUSIV

Citeste si: Pitbull Atodiresei isi petrecere vacanta cu soacra Anda Ghita! Uite cat sunt de fericiti!

fara descriere

”Pitbull” Atodiresei a avut grijă de bebelușul lui în mall! Ce și-a cumpărat în tot acest timp nevasta lui

O dovadă că lucrurile stau fix așa o reprezintă și ultima apariție a luptătorului în public! În premieră, paparazii WOWbiz.ro l-au surprins pe ”Pitbull” într-un centru comercial din Băneasa, alături de micuța lui și de nevasta.

În mod surprinzător, timp de minute bune, bărbatul a fost cel care a stat cu copilul, nicidecum Oana! ”Pitbull” Atodiresei a avut grijă de bebelușul lui în mall, l-a plimbat cu căruciorul, în vreme ce, soția lui a zăbovit într-un magazin de produse cosmetice, de unde și-a achiziționat mai multe farduri.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate