Imagini incredibile cu Leo de la Strehaia! ”Prințul Țiganilor” s-a pozat alături de nepot

Leo de la Strehaia are, în ultima perioadă, probleme peste probleme. Sănătatea îi este praf, iar șanse de îmbunătățire sunt mici (având în vedere chiolhanurile pe care le dă săptămânal), iar acuzațiile care îi sunt aduse de procurori îl pot duce la ”mititica”.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Din acest motiv, Leo de la Strehaia pare să își dorească să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa. Iar dacă imaginile cu frumoasa lui soție, Dana Criminala, sunt deja comune, alături de Leo de la Strehaia” a mai apărut cineva...

Citeste si: Leo de la Strehaia ”suferă” cumplit după ce a fost la un pas de moarte! Prințul Țiganilor, festival gastronomic alături de soția lui, la grătar

Citeste si: Dana Criminala, luată la rost de fani: ”Tu te distrezi, dar de suferința lui Leo nu te doare?”FOTO

Citeste si: Ce se întâmplă cu Leo de la Strehaia! A făcut semipareză după atacul vascular cerebral suferit: „Grave probleme de vorbire”

Mai exact, ceea ce nu știe multă lume, este că Leo de la Strehaia este de ceva vreme deja, bunic. Nu de altceva, dae prima lui relatie a început acum 30 de ani aproape, ”Prințul Țiganilor” căsătorindu-se din adolescență, devenind tată cam tot pe atunci. Iar copiii lui, pare-se, i-au călcat pe urme, motiv pentru care Leo de la Strehaia se poate lăuda cu nepoți... mari.

fara descriere

Iar zilele trecute, Leo de la Strehaia, prezent într-una dintre sălile de tribunal, chemat să dea tot felul de explicații la acuzele care îi sunt aduse de procurori, a avut alături toată familia. Iar printre cei care l-au susținut din greu este și Ionuț, unul dintre nepoții lui, puștiul fiind în permanență lipit de bunicul său, semn că relația lor este una cât se poate de apropiată, așa cum se cuvine să fie între ”tataie” și nepoțel.

fara descriere

 

Ce acuzații sunt aduse la adresa lui Leo de la Strehaia

De curând, Leo de la Strehaia și fiul lui, Alin, au fost eliberați, deși procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 ceruseră arestarea preventivă. Anchetatorii arată că ei ar fi păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Călin Radu Bogdan, a precizat că Leo de la Strehaia, fiul lui și un alt bărbat ar fi păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiţionat după ce s-au prezentat sub identităţi false, prejudiciul în cauză fiind de 300.000 de lei, scrie Mediafax.

 

Leo de la Strehaia, în pericol din cauza fumatului

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii și diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze”, ne-a spus, acum ceva vreme, în exclusivitate, Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, medicii l-au și certat pe Leo, atrăgându-i atenția că dacă nu le respectă indicațiile nu o să o mai ducă prea mult. ”Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi... Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicațiile, dar mi-e mie greu să renunț la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia, istoric medical de speriat

”Am poftit eu prea mult la tot felul de mâncăruri, iar eu nu prea am voie. Și, oricum, nu mi-am mai făcut de prea mult timp analize… Dar, dimineața mi-e cel mai greu, parcă nu îmi vine nici să mă mai trezesc. Trebuie să mă apuc, din nou, de regim, nu am ce să fac”, ne-a spus Leo de la Strehaia, în urmă cu ceva vreme, pe când se simțea foarte rău. Iar motivul este istoricul său medical, unul stufos până peste poate. Mai exact, acum cinci ani,  Leo de la Strehaia a suferit, în plină stradă, un infarct, el fiind dus de urgență la spital de un amic. Acolo, ”Prințului Țiganilor” i s-a făcut prima intervenție chirurgicală, iar după două săptămâni, la Timișoara, a suportat-o pe a doua. În plus, problemele cu diabetul îi accentuează și mai mult cele cardiace, regimul pe care trebuie să îl urmeze fiind de natură să îl țină în viață pe Leo de la Strehaia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate