Imagini INCREDIBILE de la debutul pe scenă al Vlăduței Lupău! Artista avea câțiva ani când a debutat la Tezaur Folcloric FOTO EXCLUSIV

Vlăduța Lupău a debutat pe marea scenă cu prilejul unui concurs difuzat în cadrul celebrei emisiuni Tezaur Folcloric, realizată de regretata Mărioara Murărescu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Vlăduța Lupău a debutat pe marea scenă cu prilejul unui concurs difuzat în cadrul celebrei emisiuni Tezaur Folcloric, realizată de regretata Mărioara Murărescu. Frumoasa artistă avea doar câțiva ani când a apărut și la televizor, pe postul național, încântând audiența alături de alte două tinere talente la vremea respectivă, Diana Gurzan și Andrada Pârâia. 

Citeste si: Soțul Vlăduței Lupău își ia adio de la CFR Cluj, după scandalul amoros al nevestei! Adi Rus: ”Mulțumesc pentru sprijinul acordat și neacordat”

Citeste si: Vlăduța Lupău a anunțat deja ce face de Ziua Îndrăgostiților!

La ani buni distanță de la acea filmare, Vlăduța Lupău a revenit puternic în atenția opiniei publice, nu numai prin prestația ei în concerte, ci și prin scandalul declanșat de idila pe care ar fi trăit-o alături de saxofonistul Armin Nicoară, colegul ei de scenă în ultima perioadă. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate