Imagini incredibile de la nunta Silvanei Rîciu! S-a căsătorit cu sufletul ei pereche unde este înmormântat Aurelian Preda

Silvana Rîciu și sufletul ei pereche, Nicușor Ioniță, s-au căsătorit în secret!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este fericire mare în familia Silvanie Rîciu! Celebra cântăreață de muzică populară și partenerul ei, Nicușor Ioniță, au spus ”Da!” în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut astăzi nunta, unde au ales să se îmbrace în costume tradiționale românești, după ce în urmă cu câteva zile a îmbrăcat rochia de mireasă. Nicușor Ioniță, soțul ei, este și el solist de muzică populară! Cei doi au avut ceremonia la Mănăstirea Dervent, acolo unde este înmormântat Aurelian Preda.

După ceremonia religioasă, proaspeții miri și invitații lor au luat masa în cadrul mănăstirii. Meniul a fost pregătit de Părintele Efrem, un bucătar desăvârșit, și autorul cărții „Bucate Mănăstirești din Cuhnia de la Dervent”. Acesta a fost meniul: ciorbă de legume, crap la cuptor cu pastă de mujdei, cartofi prăjiți cu salată de varză, prăjituri vegane cu morcov.

Citeste si: Imagini exclusive de la cununia Silvanei Rîciu! Artista de muzică populară a spus DA într-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica

Citeste si: Nuntă mare azi  în showbiz! Silvana Rîciu se mărită! Cu ce a decis cântăreața să se încalțe, chiar pe ultima sută de metri! Așa arată invitația la eveniment

fara descriere

Citeste si: Silvana Rîciu, la cimitir înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat! EXCLUSIV

Artista de muzică populară a spus DA într-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica

Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță au făcut cununia civilă într-un cadru de poveste, pe malul lacului Cernica. Îmbrăcată în rochie de mireasă și cu voal pe cap, artista a spus DA și a devenit oficial doamna Ioniță. La nuntă, în schimb, Silvana va purta costum popular.

”Evenimentul va avea loc la restaurantul de pe malul lacului Cernica. Inițial, alesesem o sală medie, dar pentru că numărul invitaților s-a dublat, a trebuit să schimbăm sală, cu una mai mare", a declarat, înainte de cununie, Silvana Rîciu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ceremonia religioasă va avea loc în weekend, pe 22 septembrie, la mănăstirea Dervent.

Înainte să se căsătorească, Silvana Rîciu a mers la cimitir, la mormântul regretatei Marioara Murărescu. 

"Am fost cu copiii la mormântul nașei noastre Mărioara Murărescu. I-am aprins două candele și ne-am rugat pentru sufletul ei. Locul unde este ea înmormântată e foarte aproape de locul în care voi face eu nunta, la Cernica, pe malul lacului. Ne desparte doar lacul... pe un mal e cimitirul, pe celălalt, va fi nunta noastră", a declarat, zilele trecute, Silvana Rîciu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate