Imagini inedite cu Andreea Esca, din perioada în care se iubea cu fiul lui Alexandru Arșinel

Andreea Esca a trăit o poveste de iubire cu fiul actorului Alexandru Arșinel.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Înainte să se căsătorească cu Alexandre Eram, bărbatul alături de care are doi copii, Andreea Esca a avut o relație și cu fiul actorului Alexandru Arșinel.
Andreea Esca șo Bogdan Arșinel s-au cunoscut în perioada liceului și au stat împreună 4 ani, practic, toți anii de liceu.
Arșinel Jr. era cu doi ani mai mare ca știrista, potrivit viva.ro.
Esca a vorbit în mai multe interviuri despre prima ei mare dragoste însă nu a dezvăluit niciodată că este vorba de fiul celebrului actor.

fara descriere

„Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, a declarat Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Alexia Eram, fiica Andreei Esca, jignită în ultimul hal pe internet: „Dă Mario Fresh în tine ca...”

 

Alexandru Arșinel: "Andreea era o fată minunată și foarte drăguță"

fara descriere

Actorul Alexandru Arșinel are doar cuvinte de laudă la adresa celei care ar fi putut să-i fie chiar noră.
El a confirmat într-un interviu pentru ziarulring.ro relația din liceu dintre jurnalistă și fiul lui.

Citeste si: Andreea Esca are mari probleme cu greutatea! Primele declarații: "Încerc să le maschez"

 

“Da aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a spus actorul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate