Imagini memorabile de la Survivor România sezonul 2. Ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat

Cele mai frumoase momente din sezonul 2 Survivor România 2021, cuprinse în imagini!

Imagini memorabile de la Survivor România sezonul 2
Dan Pavel, prezentorul Survivor România 2021
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Sezonul 2 Survivor România 2021 a ajuns la final, după ce 41 de concurenți s-au luptat pentru supraviețuire luni la rând în Republica Dominicană. Doar cei mai buni au rezistat condițiilor vitrege și presiunii sociale, iar cei mai votați de către public au ajuns în etapa superioară a competiției.

Imagini memorabile de la Survivor România sezonul 2

După aproape șapte luni de competiție, Survivor România 2021 și-a desemnat câștigătorul în persoana lui Zannidache, unul dintre cei mai apreciați și susținuți concurenți pe tot parcursul sezonului 2.

Citeste si: Războinicul Andrei Dascălu își sărbătorește ziua de naștere! Urările primite din partea foștilor colegi de la Survivor România: "Să ajungi în vârful piramidei"

Chiar dacă un singur om s-a întors acasă cu trofeul Survivor România, toți cei care au făcut posibil acest proiect fenomen au avut parte de momente magice în Republica Dominicană. Munca astronomică din spatele camerelor de filmat a fost surprinsă în câteva imagini difuzate în marea finală.

De asemenea, mai multe momente amuzante cu Războinicii și Faimoșii din timpul competiției, dar care însă nu au fost arătate la televizor până la finalul sezonului 2, au fost aduse în atenția publicului și au stârnit amuzamentul tuturor.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Zanni este câștigătorul Survivor România 2021

Zannidache, unul dintre veteranii din Dominicană, a câștigat competiția Survivor România 2021. În Marea Finală a competiției, fanii acestuia l-au votat în număr covârșitor de mare și l-au făcut campionul sezonului 2.

Citeste si: Daniel Pavel, declarații sincere după experiența Survivor România! Eliminarea care l-a marcat: „Am auzit numele în cască și nu am crezut”

„De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să rescunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape. Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie. Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștințța.

Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine”, spunea Zanni, în seara finale Survivor România 2021. 

Cântărețul a mărturisit că își dorește foarte mult să investească banii de la Survivor România 2021  într-un apartament. „Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine”, a spus Faimosul. 

Elena Marin, schimbare radicală după Survivor România 2021. Unde a fost prima oprire a faimoasei: ”Sunt într-un loc în care visam de șapte luni să ajung”

Imagini memorabile de la Survivor România sezonul 2
Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Zanni le-a mulțumit oamenilor de acasă pentru susținere și pentru că l-au ajutat să câștige competiția. „ Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a mai spus atunci câștigătorul Survivor România.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Totul despre Elena Boncea, fiica Loredanei Groza. I-a moștenit frumusețea și talentul muzical

Cum arăta în tinerețe Mădălina Manole. Fata cu părul de foc era de o frumusețe orbitoare

Adela Popescu, despre rolul de mamă pentru trei copii: „Este practic imposibil”. Care sunt cele mai mari greutăți

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies