Imagini neașteptate! Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Exatlon a apărut aproape gol pe internet! Îi poate concura cu succes și pe cei de la Puterea dragostei

Cătălin Dumitrescu a făcut un pictorial incendiar, în care și-a arătat goliciunea în fața fanelor

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Cătălin Dumitrescu s-a numărat printre cei mai îndrăgiți concurenți de la Exatlon din sezonul 2. În ciuda faptului că nu a stat foarte mult timp în competiția din Republică Dominicană, războinicul a fost extrem de carismatic și, multă vreme, s-a dovedit a fi un om important pentru echipa lui. Citeste si: Este INSARCINATA! Faimoasa de la Exatlon Romania a facut anuntul in urma cu putin timp, printr-o poza NUD!

Dincolo de traseele de la Exatlon, Cătălin a rămas însă în lumina reflectoarelor prin participarea la concursuri de culturism de top, acolo unde, de fiecare dată, a ocupat locuri fruntașe. În același timp, Dumitrescu a captat atenția și prin aparițiile avute în prezentările de modă, în calitate de model, în special în colecțiile designerului Cătălin Botezatu.

Citeste si: Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

fara descriere

Cătălin Dumitrescu este perfect în percepția femeilor care l-au admirat a Exatlon

Mai mult, fostul concurent este și un obișnuit al pictorialelor masculine, drept dovadă că fotografiile care îl au drept protagonist sunt foarte bine primite de publicul... feminin. "E perfect, e un adevărat Hercule în variantă mioritică, înalt, întotdeauna bronzat excesiv, sexy, musculos, emană masculinitate și putere. La fiecare apariție este imposibil să nu îl remarci", au comentat doamnele și domnișoarele care l-au văzut. Citeste si: Transformarea incredibilă a fostei iubite a lui Iulian Pîtea de la Exatlon! Ana Gonzalez a devenit ZEIȚĂ pe Instagram

fara descriere

Cătălin Dumitrescu a apărut aproape gol pe internet! Doar un hanorac îi mai salvează nuditatea

Există însă și imagini șocante din pictoriale făcute de războinic și prezentate în spațiul online în care surprizele sunt și mai mari. De pildă, în ultimele poze realizate, Cătălin Dumitrescu apare aproape gol pe internet, doar un hanorac, deschis la culoare, pus strategic pe o parte, îi mai salvează puțin nuditatea.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate