Imagini necenzurate cu Mariana și Baxter, în gala Puterea Dragostei! Concurenta i-a tras șlițul de față cu toți! VIDEO

Mariana și Baxter au fost surprinși în gala Puterea Dragostei în ipostaze hilare!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mariana Susarenco și Baxter dansau în gala Puterea Dragostei, dar nu toți au văzut gestul pe care concurenta l-a făcut! Chiar dacă a făcut acest lucru în fața tuturor, Baxter pare că s-ar fi rușinat de gestul pe care Mariana l-a făcut. Bogdan Mocanu a filmat întregul moment!

Citeste si: Bianca o să înnebunească când o să vadă imaginile! Livian, scene fierbinți pe yacht, cu Andra și Andreea de la Puterea Dragostei

Citeste si: Mari de la Puterea dragostei, pusă la zid de Raju! Ce a spus fostul concurent despre ea la o lună de la despărțire!"Nu este genul meu de fată"

Citeste si: Ana-Maria Lintaru de la Puterea Dragostei a apelat la medicul estetician! Fanii nu au reacționat prea bine când au văzut ce și-a făcut la față

Mariana de la Puterea Dragostei a câștigat numeroase premii de frumusețe

Mariana Susarenko are 27 ani și este absolventă de Jurnalism. În prezent, activează ca model, dar Mariana de la Puterea Dragostei a câștigat numeroase premii internaționale de frumusețe. Se descrie ca fiind o persoană comunicativă, generoasă și iertătoare. Își dorește ca bărbatul de care se va îndrăgosti să fie sincer în orice manifestare față de ea. În același timp, Mariana spune “Nu” violenței de orice fel. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate