Imagini nedifuzate de la filmarile pentru Revelion! Asa s-a facut parodia la care va rade toata Romania!

A mai ramas foarte putin timp pana la trecerea in noul an, iar pe 31 decembrie, romanii petrec WOW.##VIDEO501803##

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereNumaratoarea inversa pana la petrecerea dintre ani, iar Kanal D a pregatit o parodie cu totul si cu totul wow, intrucat vedetele s-au costumat care mai de care mai inedit si au dat nastere unei parodii "Bravo, n-ai stil".

Andrei Duban, Rona Hartner, Bianca Dragusanu, Anna Lesko si multe alte vedete si-au unit fortele si au dat nastere unui scenariu fabulos.

"Ce misto sunteti. Si apareti aici, cu noi?", a intrebat Silvia cand i-a vazut costumati pe holurile platoului.

"Auzi, fata, tu sa vii imbracata asa cum trebuie si apoi sa vii sa-mi iei interviu", i-a spus Cotco Dalbu, reporterului WOwbiz, in timp ce incerca sa afle mai multe informatii.

fara descriere
"Bineinteles ca port ceasuril de firma. Este un ceas al unui brand, dar nu conteaza asta. E important ce se intampla aici", a spus Madalin Ionescu, care va avea un rol bine stabilit in cadrul acestei parodii.

De celalta parte, Andreea Mantea va fi Ilinca Mantici, insa nu si-a dorit sa dezvaluie prea multe detalii despre ce se va intampla in emisiune. Chiar si asa, insa, ea este pe placul lui Razvan Ciobanu: "Imi place de Ilinca asta. Face si sport pe scena. Imi place.", a spus acesta.

"Regina Regeasca este Bianca. Dupa atatia ani, dupa atatea kilograme, sa ma intruchipeze Bianca Dragusanu e incredibil.", a spus Raluca.

Mai mult de atat, dupa aceasta parodie s-a lasat cu mare chef. Rona Hartner, Dan Ciotoi, Maria Constantin, Ansamblul Teleormanului au urcat pe scena, unde au incantat cu reprezentatii care mai de care mai spectaculoase, spre deliciul telespectatorilor care se vor afla in fata televizoarelor in noaptea dintre ani.
Mai mult de atat,

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate