Imagini nemaivăzute până acum! Momentele în care hoţii de combustibili îl atacă pe Christian Sabbagh şi pe echipa Kanal D

Astea sunt momentele în care hoţii de combustili îl atacă pe Christian Sabbagh şi echipa Kanal D. Vezi secundă cu secundă ce s-a întâmplat acolo

Distribuie pe:

Autor: T.S.

Vedeţi în minutele următoare toate imaginile atacului pe care hoţii de combustibil l-au declanşat împotriva mea şi a cameramanului meu. Dar să nu credeţi că lucrurile s-au calmat în Tileagd. Furturile au continuat, iar în această dimineaţă infractorii au încercat sã-i alunge pe agenţii de pază, ba chiar au ameninţat că pun foc.

Atacul a fost extrem de rapid şi ne-a luat prin surprindere. Venisem doar să stăm de vorba cu hoţii de combustibil. Până la urmă e obligaţia unui jurnalist să asculte toate părţile implicate. N-am avut însă timp să mai pun vreo întrebare. În faţă ploii de lovituri, am acţionat din instinct şi am încercat să apar cameramanul, care era cel mai vulnerabil. Aparatul de filmat n-a surprins loviturile pe care le-am primit eu şi Renu, pentru că hoţii au lovit pe la spate. Se vede clar cum încearcă să-şi ascundă bâtele şi topoarele când sunt filmaţi. Am intrat rapid în maşină şi i-am spus şoferului să dea rapid cu spatele, de teamă că nu vom mai reuşi să ieşim de acolo dacă această căruţă ne va bloca drumul.


Demaram sub o ploaie de bate şi topoare. Lunetă şi un geam din spate sunt sparte. Parbrizul e şi el spart cu pietre, dar reuşim să ne repliem. Oprim în dreptul unei case. O bătrână iese speriată la poartă şi ne cheamă să ne adapostim la ea în gospodărie.

Pe moment n-am simţit loviturile, dar ar fi bine că pe operator să-l vadă un medic pentru că a primit mai multe lovituri, inclusiv la cap. Sun la 112 şi cerem o ambulanţă.

Politistii şi SMURD-ul sossesc în câteva minute, alertaţi de şeful de obiectiv care ne însoţea.

Intre timp îşi fac apariţia şi luptătorii din forţele speciale. Probabil că lumea ştie deja cât de periculoşi sunt cei care ne-au atacat. Încep percheziţiile în casele atacatorilor.

Cei care ne-au atacat sunt de negăsit. Aveau să fie identificaţi de poliţie câteva zile mai târziu şi duşi la judecător cu propunere de arestare preventivă. Nu s-a considerat că prezintă pericol public aşa că sunt cercetaţi în stare de libertate.

N-or fi hoţii un pericol public, dacă aşa au stabilit magistraţii, dar astăzi au atacat din nou cu şi multă sălbăticie. Priviţi imaginile filmate astăzi de angajaţii firmei de pază.

Zgomotole pe care le auziţi sunt provocate de pietrele aruncate de hoţi în vagoanele cisternă...

Priviti cu atenţie imaginile, hoţii golesc pur şi simplu bidoanele pline de combustibil pe terasament, lângă tren. Pericolul e uriaş. O singură ţigară aruncată poate face trenul să sară în aer, dacă nu cumva şi uriaşul depozit aflat la numai câteva sute de metri.

 

Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Acesta a postat un mesaj cu subînțees: „Cel mai greu, dar și cel mai frumos”

Se mobilizează ARMATA! Klaus Iohannis, anunțul momentului despre COVID: Este o problemă de securitate națională

Încă un divorț bombă în showbiz! Super vedeta Antena1 a plecat deja de acasă! A încercat să țină totul secret și nimeni nu a știut nimic până acum

Dr. Tarek Nazer ne dezvăluie 5 motive pentru care nu recomandă silicoanele uriaşe

Halucinant! O prezentatoare a leşinat în direct, la TV! Ce i s-a întâmplat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies