Imagini rare: Bianca Drăgușanu dansează pe manele! Răzvan de la Pitești ”a urcat-o pe mese” pe divă!

Imagini rare cu Biancă Drăgușanu și Alex Bodi dansând pe manele, au fost făcute publice de către cântărețul care i-a ”urcat” pe cei doi pe mese.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Răzvan de la Pitești ”manelistul de casă” a Bincăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi a reușit performanța de a-i ridica de la mese pe cei doi în timpul unei nunți. Cu toate că în mod obișnuit, vedetele se feresc să apară public dansând sau ascultând manele pentru că ”nu dă bine”, în cazul Biancăi și a lui Alex acest lucru nu se aplică.

fara descriere

Citeste si: Alex Bodi a ajuns să cureţe podeaua la cazinou! Uite-l pe soţul Biancăi Drăguşanu cum dă cu „mopul”! FOTO

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a împăcat a șaptea oară cu Alex Bodi! Ce le-a spus diva apropiatelor în urmă cu scurt timp! ”Suntem imprevizibili” | EXCLUSIV

Citeste si: ȘOCANT! Ispita Nicoleta are o operație pe burtă! ”Seamănă cu o cezariană”

Răzvan de la Pitești a făcut publice pe contul lui de socializare imagini realizate cu câteva luni în urmă, atunci când Bianca și Alex au fosta nași la o nuntă. În filmare se vede cum Răzvan cântă și filmează în același timp iar în planul doi apare mai întâi Bianca și apoi și Bodi. Amândoi sunt cu mare chef de distracție, mai ales că din postura de nași nu trebuie să lase invitații să zacă pe la mese.

Răzvan de la Pitești, prieten bun cu Alex Bodi și cu Bianca

fara descriere

Răzvan de la Pitești este un bun prieten al lui Alex Bodi și recent a filmat un videoclip în apartamentul de 1,5 milioane de euro al afaceristului, situat la ultimul etaj al unui bloc dintr-un cartier de fițe bucureștean. Răzvan a declarat că este pregătit să le cânte la nuntă Biancăi și lui Bodi, mai ales că cei doi s-au împăcat din nou, se pare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate