Imagini rare cu actorul Gheorghe Visu! Cum arată și cât e de legat de soția lui | VIDEO EXCLUSIV

Gheorghe Visu, unul dintre cei mai apreciați actori de la noi, este extrem de discret cu viața lui, atunci când nu este pe scenă sau în fața camerelor de luat vederi, preferând ca viața de familie să și-o trăiască departe de atenția publicului.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

In articol:

Gheorghe Visu, marele actor care a jucat în producții cinamatografice de referință precum "Să mori rănit din dragoste de viață" sau "Profetul, aurul și ardelenii" a devenit extrem de popular odată cu telenovela "Inimă de țigan", unde i-a dat viață lui State Potcovaru, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului. Dar, dacă el este cunoscut în toată România, soția lui este mult, mult mai discretă.

Citeste si: Uite cum arata Gheorghe Visu la plaja, pe litoral! Marele actor a implinit 67 de ani FOTO

Citeste si: Gheorghe Visu implineste astazi 67 de ani si i-a facut o urare "desenata" unei colege de breasla: "Si azi e ziua ei!"

Citeste si: Celebrul actor Gheorghe Visu ascunde o mare surpriza in atelierul lui de pictura FOTO

De curând însă, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe celebrul actor în compania soției sale, femeia alături de care trăiește de mai bine de 15 ani, în timp ce se relaxau, puțin, la mall. Acolo, Gheorghe Visu, extrem de atent la fiecare vitrină care îi ieșea în cale, reușea totuși să nu o piardă nicio secundă din ochi pe femeia pe care o caracteriza, într-un interviu, ca fiind oaza lui de liniște și, mai mult decât atât, se sfătuia cu ea la fiecare haină pe care o admira.

Îmbrăcat lejer, în blugi și cu un tricou, cu ghiulurile la vedere și cu un lanț de care era prins portofelul, State de Romania s-a plimbat, alături de soția lui, prin mall suficient de mult, iar Gheorghe Visu părea de-a dreptul agitat de fiecare dată când intra într-un magazin, părând să fie ușor nemulțumit de ceea ce găsea pe rafurile de acolo. De altfel, din imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro, se poate observa că, de-a lungul plimbării lor prin mall, Gheorghe Visu a purtat, fără întrerupere, o convesație cu soția lui, semn că în cuplu lor comunicarea este la ”loc de cinste”.

fara descriere

Gheorghe Visu e familist convins și își adoră soția

"Soția mea e familia mea și singurul om care-mi cunoaște fricile. Recunosc că mă las puțin influențat de ea.  Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit întotdeauna în casa noastră. Și asta pentru că eu fac ce vreau și soția mea la fel", a declarat Gheorghe Visu, State de România, acum ceva vreme, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate