Imagini rare cu Aurelian Preda, prăbușit la mormântul părinților săi! ”Maica mea, mor de dorul tău”

Imagini rare cu Aurelian Preda la mormântul părinților au ieșit la iveală.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Aurelian Preda s-a stins din viață în toamna anului 2016, însă cu 4 ani înainte să moară a fost fotografiat la mormântul părinților. Imaginile sunt cu adevărat dramatice și arată legătura pe care acesta o avea cu cea care-i dăduse viață.

”Mă doare sufletul, mi-e dor de mama! Arde rău dorul ăsta, Maica mea, mor de dorul tău. Câteva secunde să te am alături, atât aș vrea”, spunea Aurelian Preda pe contul său de Facebook în 2012.

Imaginile au fost surprinse în timpul unei slujbe de pomenire și îl arată pe Aurelian Preda într-o cu totul altă ipostază decât îl cunoștea lumea. Îmbrăcat în negru, cu barbă și prăbușit de durere în fața crucii celei care i-a dat viață. Atunci când era pe scenă, Aurelian Preda era mereu zâmbitor, chiar dacă în ultimii 10 ani de viață s-a luptat cu o boală teribilă care în cele din urmă l-a învins la doar 46 de ani.

Aurelian Preda, subiectul unui documentar zguduitor

Citeste si: Bombă, la doi ani de la moartea lui Aurelian Preda! ”Anamaria nu e unica lui fiică”! Nicușor Iordan și Părintele Efrem, despre viața neștiută a regretatului interpret | DEZVĂLUIRI

Citeste si: ”Aurelian Preda mi-a spus că vrea să-și însceneze moartea”! Declarația-bombă a producătoarei artistului care schimbă totul! Preda: ”Dragii mei, nu sunt mort”

Citeste si: Halucinant! Un bărbat din Piatra Neamț și-a ucis copilul și soacra, apoi a dat foc la casă

Un documentar despre viața lui Aurelian Preda, care îl va aduce pe artist în fața telespectatorilor cu totul altfel decât a fost cunoscut este pregătit de postul de televiziune ”Etno TV”. Producătorii au arătat deja câteva secvențe explozive în care apar informații neștiute până acum despre urmașii lui Preda, despre boala de care suferea dar și despre faptul că a vrut la un moment dat să-și însceneze moartea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: