Imagini rare cu Emi Pian! Ce mesaj i-a transmis lui Ciprian Napi, bărbatul care l-a ucis: „Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea...”

Emi Pian a fost ucis de cel pe care îl considera ca „un frate”. Imagini rare cu interlopul!

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Imagini rare cu Emi Pian! Ce mesaj i-a transmis lui Ciprian Napi
Imagini rare cu Emi Pian! Ce mesaj i-a transmis lui Ciprian Napi


In articol:

Imagini rare cu Emi Pian! Ce mesaj i-a transmis lui Ciprian Napi. Emi Pian a fost ucis cu sânge rece pe data de 4 august, după un joc de barbut. Principalul subiect în acest caz, Ciprian Napi, liderul clanului Rinu, a fost arestat preventiv timp de 30 de zile.

Emi Pian a fost condamnat la 3 ani și opt luni de închisoare, însă a fost eliberat în primăvara acestui an. Într-un live pe Facebook, Emi Pian a sărbătorit prima zi de libertate împreună cu mai mulți prieteni, în timp ce răspundea comentariilor. La un moment dat, Emi Pian i-a transmis un mesaj lui Ciprian Napi, pe care-l numea „frățiorul meu”.

Citeste si: Emi Pian, înmormântat ca un rege! Trupul său neînsuflețit a fost așteptat cu covorul roșu la cimitir

Citeste si: Cum a murit, de fapt, Emi Pian? Rezultatul autopsiei aruncă totul în aer

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: STABOR convocat de urgență după moartea lui Emi Pian! Rinu și Duduianu, confruntare un milion de euro pe masă!

Emi Pian i-a transmis lui Napi condoleanțe pentru moartea tatălui său, Rinu Senior, și l-a invitat la un grătar pentru că îi era foarte dor de el.

„Napi, frățiorul meu, trăiască copiii tăi! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule! Condoleanțe, îmi pare rău, îl respectam pe nea Rinu. Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, cât o să trăiesc eu pe pământ. Sunt lângă tine și băieții tăi. Trăiască nepoții și soția, tot ce iubești! Napi, dacă ești pe afară pe aici, fără muzică, fără alea, facem un berbec și treci pe la fratele tău să bem un pahar de vin. Să mor eu de nu mi-e dor de tine”, au fost cuvintele lui Emi Pian, într-un live pe Facebook.

Imagini rare cu Emi Pian! Ce mesaj i-a transmis lui Ciprian Napi
Imagini rare cu Emi Pian! Ce mesaj i-a transmis lui Ciprian Napi

Între Emi Pian și Ciprian Napi a avut loc un conflict ca urmare a unor neînțelegeri la masa de barbut. Cei doi și-au reglat conturile în stilul carcateristic, printr-o luptă fizică, la capătul căruia câștigător a ieșit Napi. Se pare că arma crimei a fost un cuțit de bucătărie.

Florin Salam, chemat și de clanul Rinu să le cânte la înmormântare! ”Se bucură toți dușmanii, că supărat e Napi!”! A fost jale mare la casa presupusului ucigaș al lui Pian

Florin Salam face slalom printre interlopi și merge acolo unde este chemat. Manelistul cântă la nunți, botezuri și înmormântări, el fiind mereu pe primul loc pe lista lăutarilor care sunt chemați să facă atmosferă la astfel de evenimente. Evident, e vorba de cei care și-l permit. (Citeste si: VIDEO | EXCLUSIV: Filmul execuţiei mafiote)

Așa se face că Florin Salam a cântat nu doar la priveghiul lui Emi Pian ci și la înmormântarea lui Rinu Senior, principalului suspect de crimă. Evenimentul a avut loc în curtea vilei din Chitila a familiei Rinu, iar Florin Salam i-a dedicat câteva versuri și lui Napi. ”Se bucură toți dușmanii / Că e supărat Napi / Nu mai plânge tatăl meu / Tu rămâi în locul meu / Să ai grijă de frații tăi”.

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Manelist, amendat de un polițist! Discuția halucinantă a ajuns pe rețelele de socializare : ”Să moară familia mea dacă nu...”

Cu ce se ocupă Alexandra de la Puterea dragostei! Totul despre viața concurentei din sezonul 3

Irina Deaconescu, mesaj special pentru Cristi Manea, de ziua de naștere a acestuia! Ce surpriză i-a pregătit viitorului tătic!

Povestea emoționantă a unui polițist care-și salută copilul de la balcon! Omul legii s-a temut că este infectat cu COVID și s-a izolat singur, departe de familie!

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies