Imagini rare cu fostul primar al Capitalei: Sorin Oprescu, de garda la "Municipal"! Video exclusiv

La scurt timp dupa ce a fost eliberat in 2015, Sorin Oprescu a anuntat ca vrea sa se intoarca la Spitalul Municipal, acolo unde a fost angajat multi ani si unde a activat si ca director. ##VIDEO511573##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Pentru a profesa din nou, Oprescu a cerut la Curtea de Apel aprobarea de inlocuire a arestului la domiciliu cu controlul judiciar. Cererea i-a fost aprobata, iar Oprescu s-a intors la spital.

fara descriere

"Lucreaza la aceeasi sectie de la etajul 6, acolo unde a fost medic chirurg si inainte. Este echipat si a intrat "in paine", au informat la vremea respectiva surse din spital.

In timp ce procesul isi urmeaza cursul firesc, fostul primar isi face meseria cu aceeasi pasiune cu care s-a remarcat inainte de a fi tentat de o cariera politica.

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Oprescu la ceas de seara, exact cand se pregatea sa intre in spital. Cel mai probabil "domn' profesor" era de garda, avand in vedere ora inaintata, iar drumul din parcare in incinta institutiei medicale l-a parcurs destul de agale, cat sa aiba timpul necesar pentru a savura inca o tigara.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate