Imagini rare cu Nicolae Guţă şi fratele său mai mic, Orian! „Regele manelelor” şi „Regele fierului vechi” au cântat în duet la o petrecere în familie! VIDEO

Imagini rare cu Nicolae Guţă şi fratele său, care au fost protagoniști la un chef.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Imagini rare cu Nicolae Guţă şi fratele său au apărut pe o pagină de socializare. Zilele trecute, Guță a ajuns la Petroșani, la ziua unui nepot, iar la un moment dat a oferit o dedicație specială, o melodie cântată împreună cu Orian, fratele său mai mic.


In articol:

Citeste si: Nicolae Guta socheaza din nou: nu mai e deloc slab, s-a ingrasat enorm! A facut o burta uriasa, care i se revarsa peste pantaloni

Citeste si: Cel mai bogat rrom din țară s-a distrat de Paște ca la nuntă! Puiu Englezu a întins mesele în fața celor trei vile ale sale și a dansat pe rupte cu invitații săi! VIDEO

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Duetul a fost apreciat din plin de cei prezenți, care i-au aplaudat pe cei doi frați și în special pe Orian. Acesta a dovedit că are talent muzical, deși s-a dedicat afacerilor, fiind supranumit "regele fierului vechi" din Valea Jiului.

Imagini rare cu Nicolae Guţă şi fratele său. A mai avut un frate care a decedat

El a devenit celebru dupa ce a cumpărat de la Primăria Aninoasa întreaga platformă minieră din oraș. Guță a mai avut un frate mai mare, pe Samir, care a decedat în ianuarie 2013 din cauza unui cancer de piele. (vezi cum era să fie luată de ape vila lui Guță)

Ca și Samir, Orian este foarte respectat de Guță și pentru faptul că acesta l-a susținut încă de mic în tentativa lui de a ajunge cântăreț și de a scoate întreaga familie din sărăcia lucie în care se zbătea. Orian, care este mai retras, mult diferit de Nicolae Guta, a dezvaluit pentru WOWbiz.ro ce fel de relatie are cu celebrul sau frate. 

fara descriere

Imagini rare cu Nicolae Guţă şi fratele său: "Îmi place viața mea așa cum e ea"

“Nicolae e fratele meu mai mare, eu nu sunt celebru ca el si-mi place starea asta. Imi vad de treaba, nu apar la televizor, si asa e el prezent peste tot. Ne mai spunem ca fratii intre noi ce avem de spus, dar nu stie nimeni asta.”, a spus Orian.

„Cand e in toane bune, Nicolae mai canta pe la petrecerile din familie, dar nu mereu. Mi-a botezat fetele, ne intelegem normal, doar ca el este cunoscut, iar eu nu am nevoie de nici un fel de publicitate, imi place viata mea asa cum e ea, fara s-o mai cunoasca si restul lumii”, a mai declarat Orian.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate