WOW

Imagini scandaloase cu Roxana de la ”Puterea Dragostei”! A fost pipăită în zona intimă de un concurent, în văzul tuturor

O imagine ”intimă„ cu Roxana de la ”Puterea Dragostei” circulă pe social media. Uite cum răspunde tânăra în fața acuzațiilor!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O imagine a apărut pe rețelele de socializare cu Roxana de la ”Puterea Dragostei„, în timp ce stă în brațele unuia dintre concurenți, și anume în brațele lui Hamude. Fără pic de rușine, tânărul o atinge în zona intimă de parcă nimeni nu s-ar afla în juru lor.

Ba mai mult decât atât, nici Roxana nu pare atât de deranjată de mâna lui Hamude. Însă, chiar ieri, Roxana a primit un mesaj de la un internaut pe contul ei de instagram care sună cam așa:

Citeste si: Declarații șocante despre Roxana de la Puterea dragostei! Ce a spus None despre tânără în urmă cu puțin timp! ”Mi-am dat seama ce om este! Nu imi place”

”Frumos, bravo. Te respecți tare mult, n-ai principii ca femeie și nici demnitate. Te lași pipăită de oricine. M-am lămurit de tine încă de când susțineai că vrei să-i demonstrezi lui Andy că îl iubești și după te-ai sărutat cu grecul. Până și ăla avea iubită. Toți te folosesc, pentru că tu te lași folosită. Nu te gândești că te vede o țară întreagă și în primul rând părinții tăi față de care ar trebui să ai cea mai mare rușine”, scrie în mesajul pe care Roxana l-a primit.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, deranjată de afirmațiile lui None despre Simona

Evident, concurenta de la ”Puterea Dragostei” nu a stat pe gânduri și i-a răspuns imediat tinerei, fără ezitare: ”Alooo, nici nu m-a atins. Așa se vede. Dar nu m-a atins acolo”.

Galerie foto