Imagini scandaloase într-o biserică din Cluj. Tineri băgați în sicriu și puși să jure pe Biblie că n-au întreținut relații sexuale

Scene șocante într-o biserică din Huedin, județul Cluj. Mai mulți tineri au fost supuși unui ritual care a stârnit criticile oamenilor.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Imagini scandaloase dintr-o biserică din Cluj. Tineri băgați în sicriu
Imagini scandaloase dintr-o biserică din Cluj. Tineri băgați în sicriu


In articol:

Într-o biserică din județul Cluj, în Huedin, un preot ieșit la pensie a susținut un ritual pentru o comunitate de romi. Întreaga scenă a avut loc duminică, 1 martie. Mai mulți tineri au fost băgați într-un sicriu, pe rând, și puși să jure pe Biblie că se lasă de băutură, că nu își bat nevestele și că n-au înșelat.

Întreaga scenă a fost transmisă live pe Facebook, unde mii de oameni au urmărit această tradiție suspicioasă. La finalul ritualului, oamenii ar fi luat sicriul din biserică, l-au scos afară şi i-au dat foc, totul pentru ca ritualul să aibă efect.

Citeste si: Familie recent întoarsă din Italia, ținută în carantină în condiții inumane! În salonul erau doar 17 grade Celsius: „Am cerut să mergem la toaletă și nu ni s-a permis”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, răspuns emoționant despre divorțul părinților ei: „Indiferent ce se întâmplă...”

Citeste si: “Ființe de lumină m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Citeste si: Puterea Dragostei 3 martie. Andreea Oprică susține că este atacată de fanii Biancăi: „O să-mi pun și eu susținătorii s-o denigreze pe ea!”

În imagini se poate observa cum, pe rând, fiecare tânăr în parte este pus în sicriu și jură cu mâna pe Biblie că nu va mai păcătui. Fiecare în parte era acuzat de câte ceva: că s-a culcat cu nora lui, că bea sau că și-a înșelat soțul.

Imagini scandaloase dintr-o biserică din Cluj. Tineri băgați în sicriu
Imagini scandaloase dintr-o biserică din Cluj. Tineri băgați în sicriu

După ce erau așezați în sicriu, tinerii țineau o lumânare în mână, ascultau rugăciunile preotului și erau puși să jure pe Biblie.

Ce se va întâmpla cu preotul

Ioan Tonca, preotul pensionar, a ajuns în atenția Mitropoliei Clujului, după ce filmarea a fost făcută publică. A fost luată decizia ca preotul să fie oprit de la "săvârşirea lucrărilor sfinte". El va fi cercetat disciplinar.

 

La începutul ritualului, preotul a spus că nu începe până nu este plătit. Când i s-au oferit banii, el a fost foart nemulțumit: „Nu așa, am vorbit altceva!”, semn că trebuia să primească mai mulți bani. (Citeste si: Caz neașteptat la Vaslui. A fost găsit mort, după o săptămână de căutări)

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Se impune carantină națională? Nelu Tătaru a făcut anunțul miercuri seara

Momente de groază la Pro Tv! O super vedetă, luată cu salvarea. A căzut brusc la pământ și nu-și mai simțea picioarele

Remus de la Survivor s-a întors în România! Primele imagini de la sosirea lui pe aeroport

Vremea o ia razna, brusc! Prognoza meteo dă de pământ cu tot ce știai

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies