Imagini senzaționale cu iubita lui Dani Oțil, la un show matrimonial! Gabriela, acum 5 ani: ”Bărbații preferă proastele”

Gabriela Prisăcariu, actuala iubită a lui Dani Oțil, a fost invitată specială într-o ediție a show-ului ”Te vreau lângă mine”, în urmă cu 5 ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Gabriela Prisăcariu, singura femeie cu care Dani Oțil și-a asumat o relație după Mihaela Rădulescu, a apărut în urmă cu 5 ani la show-ul matrimonial ”Te vreau lângă mine”, realizată de Kanal D. Tânăra avea 22 de ani la acea vreme și se plângea că niciun bărbat nu se apropie de ea pentru că este ”frumoasă și deșteaptă”, o combinație care descurajează bărbații.

”Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Am întâlnit foarte mulți bărbați care...

fara descriere

Nici nu sunt pregătită pentru... Am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (de ce este singură, n.r.). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și... nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat.

fara descriere

fara descriere

Am întâlnit și bărbați care mi-au spus – ești și frumoasă și tânără, tu o să-mi dai papucii repede, așa că mai bine ți-i dau eu ție. Le este frică să pună suflet”, a povestit Gabriela la ”Te vreau lângă mine”.

Citeste si: Fiul “Regelui asfaltului” l-a bătut pe Dani Oţil într-o cursă de Super Rally! Costel Căşuneanu se pregăteşte să devină campion!

Citeste si: Fiul Mihaelei Rădulescu a luat centura maro în arte marţiale! Ayan s-a specializat în tehnici de luptă folosite de Forţele de Securitate Israeliene!

Citeste si: Ioana Filimon, sechestrată în Turcia de iubitul milionar, fostul Otiliei Bilionera? Ce spun apropiații

A câștigat ”Supermodels by Cătălin Botezatu”

fara descriere

Actuala iubită a lui Dani Oțil era la acea vreme finalistă a show-ului ”Supermodels by Cătălin Botezatu”, pe care l-a și câștigat. Gabriela a venit la emisiunea matrimonială pentru a promova concursul la care participa însă a sfârșit prin a se așeza în ”leagănul” rezervat de Gabriela Cristea pentru fetele care își căutau partener.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate