Imagini SENZAȚIONALE cu vila colosală a lui Liviu Dragnea! În fața casei se lăfăie gunoaiele

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, în prezent încarcerat, a moștenit de la părinți uriașa casă din satul Pleașov (județul Teleorman), pe care a renovat-o în totalitate.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, în prezent încarcerat, a moștenit de la părinți uriașa casă din satul Pleașov (județul Teleorman), pe care a renovat-o în totalitate. Născut în comuna Gratia (judeţul Teleorman), Dragnea a copilărit în satul Pleaşov (comuna Saelele), amplasat la 153 de kilometri de București, localitatea de baștină a părinților săi. 

Citeste si: Nora lui Liviu Dragnea, prinsă conducând fără permisul la ea! Gina Dragnea, record pe șosele: 12 contravenții în 4 ani!

Citeste si: Firma lui Liviu Dragnea cere insolvenţa celei controlate de fiul său! Ferma de porci revendică aproape 4 milioane de lei de la firma de drumuri!

După moartea acestora - tatăl Dumitru a murit la 73 de ani, în 2004, mama Stanca a murit în 2001, la 70 de ani - Liviu Dragnea a moștenit casa părintească din Pleașov, așa cum chiar politicianul a completat în declarațiile de avere aferente anilor 2008 și 2009. ”Casă locuit comuna Saelele, sat Pleaşov, suprafaţă 1626 mp, cotă parte 100%, mod dobândire - act succesiune”, aşa apare casa din Pleaşov în documentele semnate acum 12 ani de fostul şef al Camerei Deputaţilor.

fara descriere

Lucrările de renovare a casei au durat câțiva ani, la ele contribuind - spun sătenii din Pleașov - inclusiv fratele lui Liviu Dragnea, Viorel, care a murit în 2013 și care primise în acte casa părintească de la Liviu, pe 25 octombrie 2010, printr-un act de donație. 

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro!

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate