Imagini sexy cu Ligi de la Puterea Dragostei! Cum îi place blondei să se pozeze

Ligi este o adevărată bombă sexy în casa de la Puterea Dragostei, despre blondă chiar s-a spus că seamănă cu Bianca Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 


In articol:

Imagini sexy cu Ligi de la Puterea Dragostei

Ligi, pe numele real Ligia Dolha, este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei. De altfel, s-a vorbit mult despre intervențiile estetice ale blondinei, deși a tot afirmat că nu are decât două: la buze și la sâni. În schimb, Ligi cea sexy de la Puterea Dragostei se mândrește cu faptul că are grijă de corpul ei și că merge constant la sală.

Citeste si: Cum arăta Ligi de la Puterea Dragostei în urmă cu câțiva ani, înainte de operațiile estetice! Acum e o bombă sexy

Imaginile sexy cu Ligi pe care le publică pe paginile ei de socialziare arată într-adevăr faptul că tânăra merge mereu la sală, iar silueta pe care o afișează le face invidioasă pe alte concurente de la Puterea dragostei.

Imagini sexy cu Ligi de la Puterea Dragostei

 

Citeste si: Mary și Robert au fost eliminați de la Puterea Dragostei! Mesajul emoționant transmis de Andreea Mantea în gală, cu lacrimi în ochi

Promo Puterea dragostei 24 septembrie. Scandal și amenințări între Ligia și Bogdan Mocanu

Imagini sexy cu Ligi de la Puterea Dragostei! A fost comparată cu Bianca Drăgușanu

La primele sale apariții la Puterea Dragostei, Ligi a fost comparată de o altă concurentă cu Bianca Drăgușanu, iar spre surpinderea tuturor, blonda nu a fost prea încântată de comparația cu diva.  

Imagini sexy cu Ligi de la Puterea Dragostei. Comparata cu Bianca Dragusanu

Citeste si: Dezvăluiri incendiare din Turcia! Ligi s-a certat la cuțite cu Jador la  Puterea Dragostei! Ce s-a întâmplat cu cei doi la plecarea manelistului din casă! "M-a oprit și mi-a spus în față totul"

Promo Puterea dragostei 24 septembrie. Scandal și amenințări între Ligia și Bogdan Mocanu

"Mie nu îmi place de Bianca şi nu mi se pare că semăn cu ea. Suntem amândouă blonde şi avem extensii, dar în rest nu văd asemănarea. Nu este un model pentru mine şi nu vreau să fiu comparată cu ea. Eu sunt eu şi atât", a spus Ligia.

Când a intrat în casa de la Puterea Dragostei sezonul 2, Ligi s-a prezentat. A spus că are 27 ani, că locuiește în Cluj-Napoca, și că e make-up artist. Ligi a spus despre ea că este o persoană hotărâtă, puternică și care nu se dă în lături să lupte până la capăt pentru ceea ce își dorește.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate