Imagini sfâșietoare cu Ioana, fetița de 8 ani din Mânzătești, ucisă și abandonată pe marginea drumului. Copila visa la un ghiozdan și o păpușă Barbie

Ioana, o fetiță de 8 ani din Mânzătești, județul Iași, și-a găsit sfârșitul pe marginea unui drum.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
Ioana, o fetiță de 8 ani din Mânzătești, județul Iași, și-a găsit sfârșitul pe marginea unui drum.
În data de 4 septembrie, copila le-a cerut voie părinților să meargp cu bicicleta până la un parc amenajat lângă școala din sat.
Din nefericire, aceea avea să fie ultima plimbare a Ioanei. Un șofer de 61 de ani a spulberat-o pe micuță în timp ce pedala pe bicicletă. Mai mult, după ce a lovit-o din plin, camerele de supraveghere au surprins momentul în care șoferul a plecat de la fața locului și a lăsat-o pe copilă să zacă acolo.

Ioana își dorea un ghiozdan, o păpușă Barbie și visa să devină doctor


In articol:

O filmare cu Ioana, realizată la începutul anului, s-a răspândit pe rețelele de socializare. Imaginile o înfățișează pe copilă, în timp ce povestește în fața camerei ce își dorește cel mai mult: un ghiozdan și o păpușă Barbie. Bărbatul care a realizat filmarea o întreabă și ce visează să ajungă când va crește.
"Doctoriță vreau să devin", a răspuns Ioana, fără să stea pe gânduri.

Citește și:Bărbat prins în fapt în timp ce viola o fetiță într-un restaurant!

Citește și:Prima zi de școală în America pentru Sorina. Ce a spus fetița când a fost întrebată de familia din România

Ioana a murit din cauza rănilor

Câțiva martori care au asistat la scena cumplitului accident au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și Ambulanței.
Medicii s-au chinuit să o salveze, însă din cauza rănilor, Ioana a murit câteva ore mai târziu.
Şoferul în vârstă de 61 de ani a fost găsit, după câteva ore, acasă, în localitatea Golăieşti. El a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

"Fetița omorâtă la Mânzătești își dorea un ghiozdan și o păpușă Barbie. Filmarea e făcută în ianuarie. Din nefericire, Ioana a murit. În timp ce se afla pe bicicletă, șoferul Viorel Bulai a accidentat-o moral. Condoleanțe familiei, cumplit", este mesajul care însoțește clipul video.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate