Imagini sfâşietoare cu mama jandarmeriţei din Suceava, spulberată pe trecerea de pietoni, alături de copilul ei! Bătrâna îşi strigă disperarea

Mama Irinei, jandarmeriţa de 40 de ani, spulberată de o maşină, în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, împreună cu fetiţa ei, a fost la locul tragediei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Colegii jandarmeriţei au fost la locul tragediei, acolo unde femeia a murit. Cu ei a fost si mama Irinei, bătrâna străgându-si disperarea. Colegii şi familia Irinei s-au rugat şi pentru însănătoşirea fetiţei, micuţa se afla în căcuciorul împins de mama sa. A fost şi ea grav rănită, iar acum se află în spital.

 

Mama jandarmeriţei Irina, distrusă, la trecerea de pietoni unde a murit fiica ei

La locul tragediei a venit şi mama Irinei, femeia şi-a jelit încontinuu fata pe care nu o va mai vedea niciodată. Prăbuşită pe asfalt, femeia abia a fost ridicată de apropiaţi. De cealaltă parte, soţul Irinei a stat tot timpul în genunchi, mângâind o poză a tinerei.

fara descriere

Accidentul a avut loc miercuri în centrul oraşului Suceava. O maşină care circula cu viteza a lovit-o în plin pe jandarmeriţă şi pe fetiţa ei de numai un an şi jumătate, chiar pe trecerea de pietoni. În urma impactului, Irina a murit, iar fetiţa aflată în căruţ a fost transportată la spital în comă.

Şoferul a recunoscut în faţa poliţiştilor că se grăbea, iar după audieri a fost reţinut. Între timp, a primit şi un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Accidentul a fost surprins şi de camerele de supraveghere stradale, iar imaginile, distribuite în spaţiul public, au şocat multă lume.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate