Vedete

Imagini șocante cu Florin Salam! Artistul s-a îngrășat enorm Video

Florin Salam a avut parte, zilele trecute, de emoțiile vieții lui, manelistul participând la botezul nepotului său, fiul lui Betty, motiv pentru a face un adevărat show la petrecerea de după creștinarea micuțului.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Emoționat până peste măsură, Florin Salam a plâns la evenimentul cu pricina în timp ce a cântat pe scenă, alături de Betty, sentimenterle pe care le are ca bunic ieșind ușor la suprafață.

Citeste si: Așa s-a îmbrăcat Roxana Dobre la botezul fiului lui Betty și al lui Cătălin Vișănescu! A atras toate privirile

Citeste si: Ce sexy a fost nepoata lui Florin Salam la botezul fiului lui Betty! Bianca a fost strălucitoare într-o rochie aurie! FOTO

Citeste si: Primele imagini din localul unde Betty Stoian și Cătălin Vișănescu fac petrecerea de botez a lui Matthias Ștefan

Cu toate acestea, ceea ce au observat mai toți invitații este faptul că celebrul manelist a luat proporții de-a dreptul îngrijorătoare. Mai exact, în momentul în care a renunțșat la sacou și a rămas în cămașă, cum nimic nu mai putea ascunde burta, s-a puttu observa că Florin Salam are cu cel puțin 10 kilograme în plus față de anii trecuți, semn că, de ceva vreme încoace, nu a mai respectat niciun fel de dietă alimentară și că, având mai puține concerte în ultima vreme, îi priește peste măsură ”concediul” și odihna. Mai mult decât atât, dacă până acum dansa de mama focului fără să obosească, greutatea pe care o are, probabil, nu i-a mai permis aceeași risipă de energie, el mulțumindu-se să își pupe fata devenită mamă și să o îmbrățișeze.

Înconjurat de toți invitații, dar și de ceilalți artiști invitați la petrecere, Florin Salam i-a cântat din inimă fiicei sale, Betty, a vărsat lacrimi minute în șir de fericire și, ajutat de Leo de  la Kuweit, un alt manelist cu notorietate, a făcut un adevărat show la eveniment.

Florin Salam a întârziat la botezul nepotului său

 

Celebrul cântăreț Florin Salam a ajuns la biserică abia după ce micuțul Matthias Ștefan, fiul lui Betty Stoian și al lui Cătălin Vișănescu a fost creștinat. Artistul a oferit și primele declarații despre unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața fiicei sale. „Îmi cer mii de scuze că am întârziat! Asta mi-e meseria, fata mea mă înțelege. Îmi doresc să ajungă mai tare ca mine, peste tot. Le doresc cea mai frumoasă fericire și liniște. E viața mea, tot copilul meu este. Matthias este o schimbare de viață și pentru mine, că de când s-a născut el, mi-am propus să-mi schimb mereu viața. Gândesc și mai frumos de acolo și mai constructiv. Nu par bunic, sunt și tată de copii și puștan și bunic. Aici e startul la nepoți”, a spus Florin Salam, transformat în bunic, pentru un post de televiziune.

Pe data de 1 octombrie 2018, Betty l-a adus atunci pe lume pe micuțul Matthias, transformându-l pe Florin Salam într-unul dintre cei mai tineri bunici din showbiz-ul românesc.

Galerie foto