Imagini șocante cu Margherita de la Clejani de acum 11 ani! Controversata vedetă era grăsuță și departe de bad girl de acum

Margherita de la Clejani s-a transformat total de la intrarea în lumea showbiz-ului, de la tânăra plinuță inocentă la fata controversată de acum

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Margherita de la Clejani se află, de două zile, protagonista unui scandal uriaș, după ce a provocat un accident, iar în urma testării de către polițiști, s-a dovedit că ea consumase și substanțe interzise.

Atitudinea Margheritei, care, la ieșirea de la secție, a menționat că este vedetă la Hollywood, iar în autoturism se afla Johnny Deep, a luat prin surprindere pe toată lumea, în condițiile în care toată lumea era obișnuită cu un alt gen de persoană, întotdeauna jovială și nicidecum ironică sau…mai degrabă controversată.

Margherita de la Clejani s-a lansat la 17 ani în lumea mondenă

De altfel, mulți și-au adus aminte de Margherita de la Clejani de la începuturile ei în lumina reflectoarelor. Totul se petrecea în urmă cu 11 ani, atunci când ea era blondă, plinuță și puțin încrezătoare în talentul ei. La acea vreme, fiica Vioricăi avea doar 17 ani și încă nu știa cu ce se mănâncă showbizul la care ulterior avea să se adapteze atât de bine.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Margherita a apăruse atunci la una dintre edițiile show-ului ”Talente fără număr”, un soi de emisiune concurs pentru tinerii maneliști, realizată și jurizată de Dan Bursuc. Atunci, ea le-a transmis concurenților că ”trebuie să muncească mult, așa cum muncesc și eu, că sunt la început și sper ca într-o bună zi să ajung ca mama mea”.

Citeste si: Viorica de la Clejani, scandal în fața casei după accidentul produs de Margherita: „Sunteți o țară de drogați”

Citeste si: Fulgy de la Clejani a luat decizia radicală în urma scandalului în care e implicată Margherita! De ce a recurs la un asemenea gest?

Citeste si: Dovada care arată că Margherita este o împătimită a drogurilor. Ește șocant cum s-a pozat chiar înainte de accident

Margherita de la Clejani era de nerecunoscut acum 11 ani! Era doar o adolescentă sfioasă

Ar mai fi de spus că dacă Margherita de la Clejani era de nerecunoscut acum 11 ani, ei bine, în timp, ea s-a transformat total. Dacă din punct de vedere profesional, artista a ajuns unde și-a dorit și în privința  fizicului, nu mai are nici o legătură cu mama ei. Cu bustul mărit, buze supradimensionate, machiată strident și mereu îmbrăcată ca după reviste, Margherita nu mai are nici o legătură cu adolescenta plinuță. Din păcate, ea avea să se schimbe și ca atitudine, astfel că, din adolescenta sfioasă, acum a ajuns un fel de ”bad girl”, iar ultimele evenimente o demonstrează din plin.

Galerie foto 
Citește și:

Margherita de la Clejani a recunoscut ce a luat înainte de accident! Asta le-a spus polițiștilor: „Eu știu că sunt…”

Ioniță de la Clejani, noi declarații despre incidentul Margheritei: „Marga a avut o cădere de calciu”. Ce a avut de spus despre reacția violentă a Vioricăi la adresa reporterilor

Dieta Cambridge. Cele patru reguli pe care trebuie să le urmezi cu strictețe. Nu e pentru oricine

Ioniță de la Clejani, comportament halucinant în fața unei jurnaliste, după accidentul Margheritei: „Merg la o întâlnire. Ești liberă?”

Boala care a doborât-o pe Margherita de la Clejani. Primele reacții după dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies