Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina: „Să suni la ambulanță disperat și...”

Vulpița din Blăgești a fost pe cale să piardă sarcină, în urmă cu doi ani.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Vulpița din Blăgești a fost pe cale să piardă sarcină, în urmă cu doi ani.

Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina
Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina


In articol:

Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina. Apariția unui prieten din copilărie de-al lui Viorel i-a răscolit Vulpiței multe amintiri. În urmă cu doi ani, Vulpița a fost pe cale să piardă sarcina. Veronica se afla într-un autobuz, iar din cauza căldurii, acesteia i s-a făcut rău.

În acel moment, norocul Vulpiței a fost că prietenul lui Viorel din copilărie se afla în autobuz. Bărbatul, indignat de modul cum Vulpița era tratată, a filmat momentul și l-a adus în emisiune. Ambulanța nici nu a vrut să o ia pentru că „nu avea bani”.

Citeste si: Ăsta e apogeul telenovelei Vulpița. Marian, cel acuzat că a sechestrat-o, s-a lansat în muzică

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Scandalul dintre Mirela Vaida și Emily Burghelea a fost regizat? Ce scrie, de fapt, în contractul de muncă al fostei asistente tv

Citeste si: Vulpița s-a mutat cu sora sa în apartamentul pe care îl împărțea cu Viorel. Unde stă acum bărbatul. „Mi-a zis să nu-i mai spun numele niciodată”  

„Deci cum e posibil să suni la ambulanță disperat și nimeni nu îți dă, te respinge, te ignoră că cică nu ai bani, că nu știu ce?! M-am enervat așa de tare și m-am apucat de filmat. Dacă murea fetița asta cine era de vină?”, a declarat bărbatul. 

Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina
Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina

Vulpița și Viorel, „sechestrați”? Ce se întâmplă, de fapt, când nu sunt filmați. Detalii șocante

Ies la iveală detalii șocante din spatele serialului cu Vulpița și Viorel, care au devenit vedete de București după cinci luni de apariții televizate constante. Cu toate că soții Stegaru se bucură de faimă și de o viață mult mai bună față de cea cu care erau obișnuiți în Blăgești, există și o parte mai puțin plăcută pentru ei. (Citeste si: Mirela Vaida, certată din cauza Vulpiței: „Nu vă e rușine?”)

Veronica și Viorel Stegaru sunt extrem de mulțumiți de traiul pe care îl duc de când apar la televizor, dar puțini sunt cei care știu ce condiții drastice le sunt impuse de către postul de televiziune la care apar. Se pare că Vulpița și soțul ei au clauze stricte de colaborare și încă de la prima apariție în emisiunea Mirelei Vaida, celor doi li s-au impus mai multe reguli.

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Testare în masă la un post de radio din România, după ce un angajat s-a infectat cu COVID-19. Anunțul făcut de Flick Domnul Rimă

Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe noul ei iubit, Tiberiu Argint: „I s-a părut că seamănă leit cu Keo și…”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies