Imagini socante de la mormantul lui Patrick Ekeng. Cum arata locul unde se odihneste "Leul"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
La aproape un an de la moartea lui Patrick Ekeng, vaduva fotbalistului, Natalie, s-a decis sa rupa tacerea, fiind deranjata de nepasarea sefilor de la Dinamo.  Ba mai mult decat atat, a facut publice mai multe imagini cu locul de veci al 
 
„De un an de zile nu mi-au dat niciun semn! Mi s-a promis ajutor, nu am văzut nimic din partea lor. Nici măcar nu s-au interesat de copiii mei şi ai lui Patrick. Patronul clubului m-a ignorat total, aşa că am decis să vin chiar eu la Bucureşti, să lămuresc situaţia personal. Însă, imediat ce au aflat că vin, au început să mă sune continuu, să îmi spună că vor să îmi ofere bani, nu se mai opresc cu telefoanele şi cu ofertele. Totuşi, eu voi merge la stadion, la meciul de fotbal, şi acolo voi discuta cu ei”, a declarat pentru Cancan vaduva lui Ekeng.
 
fara descriere
 
 
„Copiii mei sunt bine fiindcă mă ajută enorm şi familia mea minunată, mama şi sora lui Patrick, toţi ce dragi. Dar vreau să ştiu de ce conducerea Clubului Dinamo nu a dat nici măcar un semn în tot acest timp... Mă doare indiferenţa lor!”, a mai adaugat Natalie.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate