Imagini șocante filmate de o fetiță de opt ani. Tatăl ei o abuza sexual pe sora ei mai mică cu doi ani

Imagini șocante filmate de o fetiță de opt ani în timp ce tatăl ei o abuzează sexual pe sora ei mai mică, în vârstă de șase ani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

O fetiță de opt ani l-a filmat pe tatăl ei în timp ce profita de sora ei mai mică, în vârstă de șase ani.

Citeste si: Leo de la Strehaia i-a dat Olgăi 100.000 euro iar aceasta a dat cu banii de pământ! ”Mi-a dat țeapă de 300.000 euro”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Cum a reușit Viviana să rezolve repatrierea lui Cornel Galeș, după ce a murit în accidentul de mașină din Spania! ”Nu se putea altfel”

Citeste si: Accidente în lanț în mai multe orașe din țară. La Timișoara sunt cinci victime încarcerate, dintre care unul este mort

Imagini șocante filmate de o fetiță de opt ani. Tatăl ei o abuza sexual pe sora ei mai mică cu doi ani

Fetița de opt ani care l-a filmat pe tatăl ei a fost și ea victima abuzurilor sexuale ale tatălui său de mai multe ori. 

Fetele locuiau singure, doar cu tatăl, în timp ce mama lor era la muncă în străinătate. Fata cea mai mare a filmat întregul moment șocant și l-a trimis pe WhatsApp către o prietenă a mamei sale. Femeia a care a primit videoclipul a reacționat imediat pentru a pune opunct abuzului sexual.

Dino, bărbatul de 37 de ani, lucra ca zidar în Argentina, în timp ce soția sa și mama fetițelor era plecată în Paraguay la muncă.
Autoritățile s-au mobilizat și au deschis un dosar penal pe numele bărbatului, urmând ca în cadrul unui proces să se decidă pedeapsa acestuia.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate