Imagini șocante filmate într-o sală de clasă! Un elev a aruncat cu coșul de gunoi în capul profesroului, iar urmarea este incredibilă

Imagini șocante filmate într-o sală de claă când doi elevi au complotat pentru a-i face o glumă fără pic de haz profesorului.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Un elev a aruncat cu coșul de gunoi în capul profesroului

Doi elevi au complotat pentru a-i face o glumă profesorului care era întors cu fața spre tablă în timp ce scria.

Citeste si: Andreea Tonciu are nevoie urgentă de un expert în editare foto! Bruneta a ”rasolit-o” grav la o poză

Citeste si: Noul ambasador al SUA în România a fost acuzat de hărţuire sexuală de secretara sa: „Vorbea frecvent despre femei cu sânii mari!”

Citeste si: Ceva nu se leagă în cazul morții lui Cornel Galeș! Cum a ajuns presa din Spania să scrie despre accident cu 6 ore înainte să se întâmple DEZVĂLUIRI

Imagini șocante filmate într-o sală de clasă! Un elev a aruncat cu coșul de gunoi în capul profesroului, iar urmarea este incredibilă

Scena incredibilă a fost filmată într-un liceu catolic din Franța. Profesorul scria la tablă și le explica copiilor lecția, când dintr-o dată s-a trezit cu un coș de gunoi în cap. 

Un elev i-a arunct coșul de gunoi, iar un altul a filmat întreaga scenă. Momentul a fost postat pe rețelele de socialzare, viralizându-se într-un timp extrem de scurt.

Dacă cei doi elevi s-au amuzat, internauții s-au scanadlizat și l-au tras la răspundere pe elevul fără pic de respect. 

„E o ruşine! Ar trebui exmatriculat direct!", „Nu e amuzant, e lipsă de respect şi de educaţie din partea părinţilor. Generaţiile care vin sunt din ce în ce mai puţin lipsite de respect", sunt doar câteva dintre reacţii.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate