Imagini șocante în Istanbul! O furtună puternică a lovit capitala Turciei! Patru persoane au murit

O furtună puternică a izbucnit în Istanbul, capitala Turciei. Patru persoane și-au pierdut viața.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Momente de coșmar filmate pe străzile Istanbulului, unde vântul bate cu rafale de până la 130 km/h! Capitala Turciei a fost lovită de o furtună puternică, care a luat viața a patru persoane, printre care și un cetățean străin. Furtuna a început în decursul zilei de luni, 29 noiembrie 2021.

Acoperișurile clădirilor au fost spulberate din cauza rafalelor de vânt puternice, copaci au fost căzuți la pâmânt, dar chiar și TIR-uri au fost răsturnate din cauza vijeliei.

Imaginile șocante de la fața locului au fost publicate pe rețelele de socializare. Un turn cu ceas din Istanbul a căzut din cauza vântului puternic, iar un șofer a fost la câteva secunde distanță de a fi victima unei tragedii. Vânturile puternice au smuls 33 de acoperișuri, au doborât 192 de copaci și 52 de semafoare și semne rutiere și au avariat 12 mașini, potrivit municipalității din Istanbul.

turcia

Momentul în care un turn cu ceas din Turcia cade din acuza vântului puternic 

[Sursa foto: Captura Video]

Furtună puternică în Istanbul! Patru persoane și-au pierdut viața 

Istanbul și mai multe zone din Turcia au fost afectate de furtuna puternică. O femeie din districtul Esenyurt din Istanbul a murit după ce a fost lovită părți dintr-un acoperiș care au căzut peste ea și pe copilul ei, anunță autoritățile din Turcia.

Un bilanţ întocmit de Agenţia guvernamentală pentru gestionarea dezastrelor naturale (Afad) aratăcă patru persoane și-au pierdut viața, printre care și un cetățean străin. Alte 19 persoane au fost rănite și au primit îngrijiri medicale. 

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

„Patru persoane, inclusiv un cetăţean străin, şi-au pierdut viaţa, iar 19 dintre concetăţenii noştri au fost răniţi, dintre care trei grav”, a declarat guvernoratul din Istanbul, într-un comunicat de presă.

Citeste si: Prăpăd în mai multe județe din România! Furtuna din seara trecută a smuls mai multe acoperișuri și a doborât copacii

Ekrem Imamoglu, primarul oraşului Istanbul, a transmis în mod oficial condoleanțe victimelor și a solicitat locuitorilor oraşului să fie precauţi în faţa riscului de accidente.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies