Imagini șocante într-un cimitir. Cum a fost surprins un cuplu, printre morminte: „Nu mă așteptam la o astfel de mizerie”

Un cuplu din Marea Britanie, surprins în ipostze intime în cimitir.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un cuplu din Marea Britanie a fost surpris în ipostaze șocante într-un cimitir. Bărbatul și femeia au fost filmați în timp ce înrețineau realții intime printre morminte, în plină pandemie de coronavirus.

Imaginile cu îndrăgostiții au devenit virale și i-au făcut pe mulți britanici să ceară vehement pedepsirea lor. Mai mulți politicieni s-au implicat și ei și au spus că făptașii trebuie prinși și trași la răspundere, arătându-se și ei revoltați de ce s-a întâmplat.

Citeste si: Ce au spus sătenii din Blăgești, după ce au văzut ce-au ajuns să facă Vulpița și Viorel la televizor: "Îmi place de ea, e o doamnă de București"

Citeste si: Cum vor merge din iunie, elevii la școală! Reguli clare pentru cum vor arăta clasele în perioada stării de alertă

Citeste si: Carmen Minune a aflat ce boală are fetița ei. A făcut anunțul în urmă cu puțin timp: „Până nu pierzi ceva, nu apreciezi acel ceva”

 

Politicienii, revoltați de imaginile surprinse 

„Mi s-a adus la cunoștință ce s-a întâmplat în cimitir. A fost o luptă pentru a le putea deschide din nou, dar nu mă așteptam să văd o astfel de mizerie într-un cimitir, în care sunt înmormântați mulți prieteni și membri ai familiei mele. Aceste creaturi dezgustătoare trebuie găsite și pedepsite”, a spus un politician britanic al Partidului Conservator.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate