Imagini șocante! Momentul incredibil în care o mamă vede cum îi pică piciorul fiului său în mâna sa

O tânără a filmat un moment de-a dreptul șocant.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
O tânără în vârstă de 23 de ani trăiește momente de groază, după ce a asistat neputincioasă la chinul fiului său, în vârstă de doar 11 luni.

Femeia curajoasă a fost martora unui moment șocant, atunci când pur și simplu a rămas în mână cu piciorul micuțului său, care i-a căzut în urma septicemiei.

Viața lui Abigail Wardle s-a schimbat la 180 de grade atunci când fiul său, Oliver, a început să se simtă rău și să aibă o infecție în gât, potrivit Mirror.co.uk.

În scurt timp, micuțul și-a pierdut toate membrele. Oliver și-a pierdut unul dintre membre în timp ce îl transporta la spital.

Coșmarul a început atunci când copilul a luat o infecție în gât, care nu a fost diagnosticată la timp.

Micuțul i-a uimit apoi pe toți medicii care nu i-au dat prea multe șanse.

Citeste si: Timișoara: un tânăr a fost filmat, după ce s-a drogat cu ”zombie”

Citeste si: Imagini greu de privit în biserică, la un botez! Un preot a scufundat violent un bebeluș în cristelniță

Citeste si: Noi reguli de circulaţie. Amenzi usturătoare pentru șoferii care fac live pe Facebook sau țin telefonul în mână la volan

„Unor oameni ar putea să le pară rău pentru noi, dar eu simt că sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Încă îl am pe Oliver cu noi, poate că el nu mai are mâinile și picioarele, dar e încă micul meu băiat curajos”, a dezvăluit mama lui Oliver pentru mirror.co.uk.

Prin ce am trecut nu se poate explica. Nu mi-a fost niciodată atât de frică în viața mea. Dar Oliver a fost atât de curajos, că am știut că și eu trebuie să fiu la fel. Sunt mama lui și este treaba mea să îl fac să se simtă în siguranță. A trecut de la râs șa un pas de moarte în numai 48 de ore și nimeni nu știa ce se întâmplă cu el. Nu vreau ca o altă familie să treacă prin ce am trenoi noi și vreau ca oamenii să fie mai conștienți de pericolul septicemiei”, a mai spus femeria.

Care au fost primele semne că bebelușul se simte rău

Ea a observat că moalele capului micuțului părea scufundat, însă medicii i-au zis să îi dea lichide. Starea s-a deteriorat a doua zi, iar Abigail a mers iar la doctor. O asistentă s-a uitat la el și l-a dus direct la uregență, unde medicii au început să facă tot posibilul să îl salveze. Copilul a început să fie din ce în ce mai bolnav, mai letargic și mai palid. Gemea ca și cum îl dureau oasele. În curând, o mână și picioarele au început să se învinețească.

Într-o zi, aceasta a asistat la momentul șocant în care unul dintre picioare pur și simplu i-a căzut. Din acel moment, micuțul a început să se simtă mai bine, iar medicii i-au amputat și celelalte membre. Luna trecută, copilul a fost externat. Acum se obișnuiește să trăiască fără mâini și picioare.

 

foto: Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate