Imagini șocante! Român și iubita acestuia, asasinați în plină stradă!

Un român și iubita acestuia au murit pe loc, după ce au fost împușcați pe stradă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Un român a avut parte de un sfârșit teribil în timp ce se afla cu iubita sa pe stradă. Românul George Ionuț Oteleac și iubita acestuia, un celebru model, au fost asasinați în Costa Rica.

Cei doi au fost asasinați în timp ce se aflau într-un autoturism. Două persoane, deocamdată neidentificate, au început să tragă cu o armă automată de pe un scuter, iar George și modul Raquel Gamboa Moa nu au avut nicio șansă.

Potrivit primelor informații, se pare că ar fi o reglare de conturi, Oteleac având antecedente penale legate de transportul de droguri.

Citeste si: Cutremur puternic în România în această dimineață! Ce magnitudine a avut

Citeste si: Sărbătoare 11 septembrie 2019: Sfânta Cuvioasă Teodora. Multe românce îi poartă numele

Citeste si: Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia lui Dany Vicol! Ce se va întâmpla cu cei doi copii

În anul 2000, el a fost arestat pe aeroportul Juan SantaMaria în timp ce încerca să scoată din țară 20 de kilograme de cocaină.

Atacul a avut loc în plină zi

Iubita acestuia, Raquel Gamboa Moa este un celebru model în vârstă de 25 de ani.

Atacul a avut loc pe stradă, în plină zi și în plin trafic. După acest atac, mașina în care se aflau românul și iubita lui s-a izbit de o altă mașină.

 

 

Un nou caz șocant. Şi-a înjunghiat soţia însărcinată în şapte luni

Un bărbat de 25 de ani și-a înjunghiat iubita însărcinată în șapte luni. Tragedia a avut loc în orașul mexican Jalisco, iar cel care l-a denunțat a fost chiar tatăl său.

Caz cutremurător în Mexic. Într-o criză de nebunie, tânărul de 25 de ani și-a ucis iubita în vârstă de 21 de ani însărcinată. Cel care l-a denunțat poliției a fost chiar tatăl său.

Câțiva vecini au auzit ţipetele disperate ale fetei și au alertat poliția. Când aceștia au ajuns la fața locului, tânăra era deja moartă. După ce a comis fapta, tânărul a fugit în locuința părinților, mărturisind ce a făcut. Bărbatul a sperat că aceștia îl vor ajuta, în schimb a fost predat poliției chiar de tatăl său, potrivit rtv.net.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate