Imagini spectaculoase cu casa natală a lui Ion Dolănescu din Perșinari! Vila cu două etaje a fost renovată, iar un portret uriaș al artistului ocupă fațada FOTO EXCLUSIV

La 11 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, casa natală a celebrului rapsod a fost renovată ca la carte.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Renumitul rapsod Ion Dolănescu, care s-a stins din viață pe 25 martie 2009, la 65 de ani, era originar din comuna Perșinari (județul Dâmbovița). În amintirea tatălui sau, Ionuț Dolănescu organizează anual, împreună cu autoritățile locale, festivalul de muzică populară care poartă numele celebrului său parinte. Mai mult, drept omagiu, primăria comunei i-a ridicat și o statuie lui Ion Dolănescu în mijlocul localității. 

Citeste si: Drama Mariei Ciobanu, care nu si-a putut vedea fiul crescand! “25 de ani am suferit!” DEZVALUIRI

Citeste si: Ionut Dolanescu, "demolat" de fani ca-si ia mama in concerte pentru a face bani! Maria Ciobanu a avut anul trecut spectacol de retragere, insa acum e cap de afis la cantarile fiului sau

Și casa natală a lui Ion Dolănescu a suferit modificări radicale. Cu banii veniți mai ales din partea lui Ionuț Dolănescu, casa a fost renovată și arată foarte bine, având la intrare și o troiță impunătoare.

fara descriere

Clădirea are două etaje, încă mai are nevoie de unele finisaje, iar la etaj, chiar în dreptul mansardei, tronează un portret uriaș al marelui rapsod, semn că familia vrea să-l cinstească în continuare cum se cuvine pe cel mai apreciat fiu al acestor meleaguri. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate