Imagini terifiante! Actorul Bogdan Stanoevici se prăbuseste cu calul în arena Circului! Spectatorii au țipat îngroziți! Reporterii WOWbiz.ro sunt primii care au intrat în posesia imaginilor șocante cu fostul ministru

Spectacol total în arena Circului Metropolitan București. S-a jucat “Bucuresti je t’aime”, în rolul principal cu un cunoscut actor român, fost ministru, actualmente manager al stabilimentului de cultură din Capitală: Bogdan Stanoevici (61 de ani).

Autor: Mihai Dragan

In articol:

A făcut cum a făcut Bogdan Stanoevici și, din postura sa de manager al Circului Metropolitan București, a fost distribuit în rolul de actor principal în spectacolul “Bucuresti je t’aime”, un music-hall regizat de Beatrice Rancea.

Categoric, nu poziția în instituție l-a recomandat pe actor în rolul principal, ci experiența atât din carieră (circa 39 de filme la activ) cât și cea din viața personală. Bogdan Stanoevici a trăit în perioada 1989-2011 în Franța, unde s-a și căsătorit, iar personajul principal căruia trebuia să îi dea viață era – culmea! – un jurnalist francez ce sosește în cel mai mare oraș din România pentru a realiza un reportaj despre lumea cabaretului.

 

Actorul Bogdan Stanoevici joaca rolul unui jurnalist francez

 

Oaspetelui francez i se prezintă, pe rând, cele mai interesante locuri din București, cluburile de noapte, distracțiile, se îndrăgostește de o cântăreața (interpretată de Sanda Ladosi- directorul artistic al Circului Metropolitan București) și cunoaște o mulțime de artiști, din distribuția spectacolului făcând parte clovni, acrobați, o trupă de balet formată din 40 de dansatori, dar și cântăreți de renume precum Marcel Pavel, Monica Anghel sau Adrian Enache.

 

 

Toate bune și frumoase până în seara zilei de 26 ianuarie 2019, aparent o seară obișnuită de spectacol. Gongul bate, spectatorii se așază cuminți pe scaune, luminile se sting, reflectoarele se aprind și show-ul începe. 

 

Citeste si: VIDEO| Ministrul Stanoevici, scene de sex cu trei actrite celebre. Uite-l pe noul sef in Guvernul Ponta calarit de Monica Davidescu, Tania Popa si Alexandra Velniciuc. Asa ceva...

Citeste si: Monica Davidescu si Alexandra Velniciuc au impartit acelasi amant fara sa stie! UITE ce fata au facut cand au aflat una de cealalta si au dat nas in nas in casa lui!

Citeste si: Sanda Ladosi, aparitie sexy pe scena! Uite ce decolteu generos are artista de 48 de ani FOTO

 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

La un moment dat, in timpul spectacolului "Bucuresti je t'aime", în cadrul unui act special, Bogdan Stanoevici, fostul ministru pentru românii de pretutindeni din Guvernul Ponta intră mândru în arena Circului. Mândru, dar nu țanțos, pentru că țanțos pășea doar calul pe care îl călărea actorul. Întâi la pas, apoi la galop, o tură, două și hop, inevitabilul se produce. Calul alunecă și se prăbușește cu tot cu ditamai actorul-manager-fost ministru pe jos. Actorul abia ținuse o cuvântare plină de patriotism, cu drapelul național în mână, după care, împreună cu spectatorii, a început să cânte Hora Unirii. La final, chiar în timpul aplauzelor furtunoase bietul animal alunecă și se prăbușește. Spectatorii au fost îngroziți de scenele teribile care s-au derulat sub ochii lor și au țipat de spaimă!

Reporterii WOWbiz.ro au intrat primii în posesia imaginilor incredibile cu “derapajul” din arenă și vi le prezintă acum în exclusivitate.

 

Actorul Bogdan Stanoevici: "A fost un accident. Calul e bine, am chemat imediat medicul"

 

“A fost un accident banal, o întâmplare care, din fericire, s-a terminat cu bine atât pentru cal cât și pentru mine. În viața de actor există multe asemenea situații. Totul s-a petrecut în timpul unui moment special creat pentru celebrarea Micii Uniri a Principatelor Române, total în afara spectacolului propriu-zis. Am cântat împreună cu toată sala <<Hora Unirii>>, iar eu defilam călare cu drapelul național în mână. Calul a alunecat pe suprafața respectivă și am căzut amândoi, din fericire fără nicio consecință pentru vreunul. Eu sunt obișnuit cu asemenea căzături, nu e prima oară când pic de pe cal. Ne-am ridicat amândoi, am mângâiat calul și m-am urcat înapoi în șa, fără să dau niciun moment drumul drapelului din mână, după care ne-am continuat momentul. După spectacol, însă, pentru siguranță, am chemat medicul veterinar care a consultat armăsarul și m-a asigurat că totul e în regulă”, a declarat actorul Bogdan Stanoevici în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Acum, nu putem să ne gândim decât… “Sa-i fie cu noroc!”, mai ales că nu s-a lăsat cu pagube umane sau animale. Nu de altă, dar se zvonește prin târg că pe actorul Bogdan Stanoevici îl bate gândul unei candidaturi la președinția României la viitoarele alegeri, așa că asta poate să-i fi fost căzătura norocoasă!

Paradoxal, de pe pagina oficiala de Facebook a lui Bogdan Stanoevici a dispărut ca prin magie momentul căzăturii, deși filmarea din 26 ianuarie se regasește.

 


Cine este Bogdan Stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici s-a născut pe 22 ianuarie 1958, la București, și a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "Ion Luca Caragiale" din Capitală în 1982.

În anii '80, el a primit roluri principale în producții de teatru și de film, precum cele din "Noi, cei din linia întâi" de Sergiu Nicolaescu (1985) sau "Sania albastră" de Ioan Carmazan (1987). Mai mult decât atât, Stanoevici s-a remarcat și prin faptul că a fost unul dintre cei mai cunoscuți membri al grupului SONG.

În primăvara lui 1989, chiar înainte de Revoluție, Stanoevici a plecat din țara și s-a stabilit prin căsătorie în Franța, unde și-a continuat cariera de actor. Potrivit Agerpres, a început cu scheciuri pentru televiziune, la Canal Plus, parodiind procesul lui Ceaușescu, la modă în 1990. A apărut în emisiuni de televiziune și a jucat pe scenele de teatru franceze. În Franța, a mai jucat în filme ca: "La Ferme" de Mathieu Zeitindjioglou (2001), "Quicksand" de John Makenzie (2001), "Toronto R-V" de Andra Nicols (2004).

A revenit și s-a stabilit definitiv în România în 2011. Și-a reluat cariera, fiind rapid distribuit în numeroase producții de film, teatru sau tv.

Stanoevici a mai jucat în flmul regizorului Lucian Pintilie "Tertium non datur" (2006) și în lungmetrajul "Portretul luptătorului la tinerețe" de Constantin Popescu (2010)

În perioada 5 martie 2014-17 decembrie 2014 este desemnat ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Victor Ponta.

Potrivit Wikipedia, iată cu ce se poate lăuda Bogdan Stanoevici la capitolul carieră:

Filmografie:

  •  1977-1989 în România-13 lung-metraje, între care:
  •  Eu, tu, și... Ovidiu (1978), regia: Geo Saizescu
  •  Destinația Mahmudia(1981), regia: Alexandru Boiangiu
  •  Trandafirul galben (1982), regia: Doru Năstase
  •  Melodii la Costinești (1983), regia: Constantin Păun
  •  Să mori rănit din dragoste de viată (1984), regia: Mircea Veroiu
  •  Noi, cei din linia întâi (1985), regia: Sergiu Nicolaescu
  •  Sania Albastră (1987), regia: Ioan Cărmăzan
  •  Secretul lui Nemesis (1987), regia: Geo Saizescu
  •  François Villon-Poetul vagabond (1987), regia: Sergiu Nicolaescu
  •  Sania albastră (1987), regia: Ioan Cărmăzan
  •  Rezervă la start(1988), regia: Anghel Moră
  •  Dans la cage (1989), regia: Bogdan Drăgulescu
  •  1995 Illusions de Salah Sermini
  •  1997 La guerre de vide de Nicolas Cabos
  •  1999 Bac 14 de Giovani Quene
  •  2001 La Ferme de Mathieu Zeitindjioglou
  •  1993 Half Spirit de Henri Barges
  •  1997 Bingo de Maurice Illouz
  •  2000 L'engrenage de Franck Nicotra
  •  2001 Quicksand de John Makenzie
  •  2004 Toronto R-V. de Andra Nicols
  •  2005 Tertium non datur de Lucian Pintilie
  •  2010 The Human Resource Director etc.

 Televiziune:

  •  1979-1989 în România-16 tele-filme
  •  1993 Leș compagnons de Christiane Spiero
  •  1994 Counterstrike de Bruno Gantillon
  •  1996 Un pețit grain de folie de Sébastien Grall
  •  1997 Highlander de Denis Berry
  •  1998 Stress de Jérôme Boivin
  •  1999 Melissol de Jean-Pierre Igoux
  •  2001 L'affaire marțial de Jean-Pierre Igoux
  •  2002 Cordier, juge et flit de Eric Summer
  •  2002 Le camarguais de Patrick Volson
  •  2002 Lyon police speciale de Dominique Tabuteau
  •  2003 Vive mon entreprise de Daniel Losset
  •  2004 Louis la Brocante de Bruno Gantillon etc.

 

Teatru:

  •  1979-1989 în România – 10 piese de teatru, printre care:
  •  Jocul dragostei și al întâmplării (Marivaux) de D. Galgotiu
  •  Așteptând pe altcineva (Paul Ioachim) de Tudor Mărăscu
  •  Între etaje (Dumitru Solomon) de Amza Pellea
  •  1981 Fata din andros (Terentiu) de Grigore Gonta
  •  1991 Ces fous hypocrites (Teodor Mazilu) de Bogdan Stanoevici
  •  1992 Faisons un reve (Sacha Guitry) de Jaques Lorcey
  •  1993 Le systeme ribadier (Georges Feydeau) de Bogdan Stanoevici
  •  1994 Leș dix petits negres (Agatha Christie) de Marc Lesage
  •  1995 Dr. Jekill & Mr. Hyde (R. L. Stevenson) de Marc Lesage
  •  1996 Le Premier" (I.Horovitz) de Marc Lesage
  •  1999 Leș portes du ciel (J. Attali) de Stephan Hillel
  •  2005 Nietzsche, Wagner et autres Cruautes (G. Tourman) de Marc Lesa

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum il alinta Ileana Stana-Ionescu pe actorul Bogdan Stanoevici! Porecla e geniala!

Bogdan Stanoevici a descoperit uriasa diferenta dintre a fi actor sau ministru! Intr-un an pe scena a strans tot atat cat a incasat in doua luni de la Guvern!

Cat castiga de fapt Sanda Ladosi de la Circ? Salariul cantaretei a fost un secret pana acum! Ce venituri au ceilalti angajati? | EXCLUSIV

Horoscop 27 Octombrie 2021: pe nativii Capricorn îi așteaptă o perioadă plină de surprize, Săgetătorii câștigă respectul oamenilor

Pfizer a luat o decizie mondială. Cât va fi valabil vaccinul? E definitiv

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

NOUL VIURSU pune pe jar sistemul medical! Pacienții ajung în stare critică la spital. E MULT MAI GRAV

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies