Imagini uluitoare! Ce a făcut un copil de doi ani în timp ce părinţii erau arestaţi - VIDEO

Un copil de doi ani a asistat la arestarea părinţilor lui. Imaginile sunt incredibile.

Autor: A. I.

Imaginile, care au devenit virale pe reţelele de socializare, îi arată pe mai mulţi poliţişti cu arme. Apar, totodată, două persoane cu mâinile ridicate.

Poliţiştii îi arestaseră pe cei doi fiindcă erau suspecţi în jaful unui magazin. Totodată, ei ar fi purtat arme la ei în momentul arestării.

Imaginile au stârnit revoltă pe internet, poliţiştii fiind acuzaţi că nu au procedat cum trebuie, având în vedere că un copil de numai doi ani a asistat la scenele traumatizante pentru el.

Departamentul de poliţie care a dispus arestarea a trebuit să explice cum de s-a întâmplat acest lucru. Oamenii legii au anunţat că au intervenit imediat ce au fost alertaţi prin numărul de urgenţă că doi hoţi înarmaţi au comis un jaf.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Daniela Mirescu, accident cumplit! A murit pe patul spitalului

Ger cumplit la începutul săptămânii! Cum va fi vremea zilele următoare

|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”

Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Rusalii 2023. Superstiții pentru marea sărbătoare din luna iunie! Ce nu au voie să facă creștinii ortodocși?

„Nu-l meriți.” Gina Pistol a primit mesaje răutăcioase la câteva zile, după ce s-a căsătorit cu Smiley

„Ascult muzica noastră și plâng la volan”. Cristina Ciobănașu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies