Imagini uluitoare! Fetița Biancăi Drăgușanu, prietenă la cataramă cu iubita lui Victor Slav | Video paparazzi

După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a refăcut viața, dar, nicio secundă, nu s-a gândit să nu se implice în viața fiicei sale și a vedetei Tv, motiv pentru care, de fiecare dată când are ocazia, își petrece timpul alături de micuță.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a refăcut viața, dar, nicio secundă, nu s-a gândit să nu se implice în viața fiicei sale și a vedetei Tv, motiv pentru care, de fiecare dată când are ocazia, își petrece timpul alături de micuță.

Iar de curând, Victor Slav a decis să îmbine lucrurile cum a putut el mai bine: a luat-o pe fiica sa și a Biancăi Drăgușanu în oraș, la o plimbare și o prăjitură, dar a avut grijă ca micuța să își petreacă timpul alături de iubita sa, o blondină extrem de atrăgătoare.


In articol:

Citeste si: Bianca Drăgușanu a răbufnit pe Internet! Vedeta nu este de acord cu restricțiile impuse în ultima perioadă: "Virusul lor inventat..."

Citeste si: Victor Slav, tătic model! Iată ce face pentru Sofia, îngerașul lui!

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe Victor Slav alături de fiica sa și a celebrei Bianca Drăgușanu la una dintre terasele de fițe din Nordul Capitalei, bucurându-se împreună de vremea frumoasă a toameni. Și, normal, la terasă, ca orice copil, fiica lui Victor Slav și-a dorit o prăjitură pe care, evident, a și primit-o. Iar dacă fostul soț al Biancăi Drăgușanu a avut ceva treabă de rezolvat și a dispărut, pentru câteva momente, din peisaj, iubita acesuia, o blondină sexy și care seamănă suspect de mult cu fosta soție a lui Victor Slav, s-a ocupat de Sofia.

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Victor Slav
Iubita lui Victor Slav s-a ingrijit de micuta

Ba chiar, pare-se, cele două se înțeleg destul de bine, iar Sofia, fără să facă nazuri, a vorbit cu iubita tatălui său, iar aceasta, dovedind calități de mamă, a avut grijă să o șteargă la guriță pe micuță după ce aceasta s-a înfruptat din prăjitura cu ciocolată și, așa cum se întâmplă cu copiii la vârsta ei, s-a mânjit puțin.

Și, în timp ce mânca alături de Sofia, iubita lui Victor Slav a părut de-a dreptul vrăjită pe poveștile micuței, dându-i atenție în fiecare secundă, încurajând-o să vorbească și având grijă ca fiica lui Victor Slav să nu bage de seamă că tatăl ei a plecat de la masă cu alte treburi. Într-un final totuși, Victor Slav s-a întors la masă și a fost primit așa cum și-ar dori, probabil, orice bărbat: cu câte un zâmbet larg din partea celor două fete pe care le-a scos la terasă.

Victor Slav, discuții cu actualul iubit al Biancăi din cauza fetiței

Actualul partener de viață al celebrei Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut, de curând, o discuție bărbătească, față în față, subiectul abordat fiind legat de micuța Sofia, discuțiile fiind generate de apariția în spațiul public al informațiilor cu privire la agitația din familia fostei sale soții. “Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. El a înțeles situația, desigur. I-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect”, susține publicația Impact despre întâlnirea dintre Victor Slav și actualui iubit al fostei sale soții, Bianca Drăgușanu.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Iată toți bărbații care au agresat-o pe Bianca Drăgușanu: blondina nu a avut parte de o viață atât de roz

Toți se tem pentru viața Biancăi Drăgușanu, după ce au văzut-o complet desfigurată! Mesajele sunt halucinante: „Vrei să te omoare?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies