Imagini virale! Cadrele medicale dintr-un spital din Craiova au încins o horă în curtea instituției

O postare de pe pagina de Facebook a Spitalului ”Victor Babeş” din Craiova, în care mai multe cadre medicale, cu halate de protecţie, bonete şi mănuşi s-au prins în horă, a stârnit reacţii diferite.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Cadrele medicale dintr-un spital din Craiova au încins o horă


In articol:

Spitalul ”Victor Babeş” din Craiova a postat, joi, pe Facebook, un clip video în care se vede cum multe cadre medicale, cu halate de protecţie, bonete şi mănuşi s-au prins în horă.

În timp ce unii apreciază efortul pe care-l fac cei din sistemul sanitar în aceste zile, alţii au criticat gestul. Clipul este însooţit de mesajul ”Numai împreună vom învinge”.

Citeste si: O recunosti? Cine e politista cu masca medicala care a iesit pe teren in timpul pandemiei de coronavirus: "Va rog sa stati in casa"

Citeste si: O recunosti? Cine e politista cu masca medicala care a iesit pe teren in timpul pandemiei de coronavirus: "Va rog sa stati in casa"

Citeste si: Gimnasta Larisa Iordache sare în sprijinul Poliției Române! Prima apariție în uniforma de polițistă

Reacții negative la videoclipul cu hora cadrelor medicale din Craiova: „Inconștienților!”

Postarea a strâns deja peste o mie de distribuiri şi sute de comentarii, reacţiile fiind diferite.

În timp ce unii apreciază efortul pe care-l fac cei din sistemul sanitar în aceste zile, alţii au criticat gestul.

„Inconștienților....unde e distanțarea socială....unde sunt măsurile de carantină...”, a fost unul dintre miișe de comentarii de la postare.

Au fost și foarte multe păreri în apărarea medicilor: „Oameni buni, sunt medici...lucrează împreună, după cum și mesajul lor spune „Împreună vom invinge!”. Nimeni din cei care lucrează în spitale nu poate să păstreze distanța socială pe care o dă Guvernul”.

Scene halucinante în Hunedoara, în plină pandemie! Oamenii refuza izolarea, dau cu pietre în polițiști și amenință că se aruncă de pe bloc

Scene de groază în Hunedoara, în plină pandemie de coronavirus, sute de oameni au ieșit în stradă și refuză izolarea.

În plină pandemie de coronavirus mai mulți oameni din Hunedoara au ieșit din izolare. Poliția a intervenit, însă lucrurile au degenerat.

Din spusele unui bărbat care facea live pe Facebook în acele momente, s-a lăsat cu ceartă, cu pietre aruncate, ba chiar se pot vedea în imagini câțiva indivizi care amenință că se aruncă de pe bloc.

Oamenii legii au încercat să vorbească cu bărbații, însă, se pare că, motivul pentru care lumea refuză să rămână în autoizolare este cel financiar. Aceștia susțin că nu au din ce trăi dacă nu muncesc și că nu mai pot sta în casă.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate