Imagini WOW cu Andra si Maruta! Uite-i pe tractor impreuna cu fiul lor! Cantareata a invatat sa-l si conduca!

Andra, Catalin Maruta si fiul lor au fost protagonistii unui moment pe care cu siguranta nu il vor uita prea curand. Vedetele au urcat in tractor pentru a-i

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriereAndra, Catalin Maruta si fiul lor au fost protagonistii unui moment pe care cu siguranta nu il vor uita prea curand. Vedetele au urcat in tractor pentru a-i indeplini dorinta lui David, care a vrut sa se plimbe si el cu tractorul cu care l-a plimbat pe fiul lui Petre Roman, Petrus.

Maruta si-a urcat familia in tractor si a dat o tura de cateva minute, dupa care, la volan, a trecut sotia lui. Andra a invatat sa conduca vehiculul personalizat cu material din "Happylica", desi la inceput nu a vrut. "Eu nu ma bag in asa ceva", a spus ea, dar s-a lasat convinsa pana la urma.

fara descriere"Aseara, David a inceput sa planga ca vrea si el cu tractorul, iar echipa mea s-a gandit sa ne faca o surpriza. Cand ne pregateam sa plecam la gradinita, mi-au blocat masina si nu am mai avut ce sa facem: ne-am plimbat cu tractorul", a povestit Maruta la emisiune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate