Imagini WOW cu iubita lui Culiţă Sterp! Mihaela, star al unui show de tricouri ude, la mare Video

Deşi încă nu a reuşit să divorţeze oficial de Carmen de la Sălciua, Culiţă Sterp pare să îşi fi refăcut viaţa alături de o brunetă pe care a tot încercat să o ţină departe de atenţia presei, Mihaela.

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, în câteva rânduri, bărbatul care s-a iubit cu cea mai sexy cântăreaţă de muzică populară, a fost surprins în compania Mihaelei şi, la un moment dat, a apelat la ea pentru a fi starul unui videoclip de-al său, mizând pe farmecul natural al brunetei.

Mai mult decât atât, Culiţă a recunoscut că  a pus-o la grele încercări pe Mihaela, mai ales că în timpul videoclipului, din raţiuni ”artistice”, cea despre care se spune

că i-ar fi iubită a trebuit să îndure nişte momente mai dificile, la filmări. „Aduc mulţumiri speciale tuturor celor implicaţi în realizarea clipului şi, cel mai important, unei fete frumoase şi de treabă de la care îmi cer scuze şi aici că am stropit-o aşa tare. Nu aşa era planul videoclipului, dar aşa a ieşit”. Din fericire pentru el, Mihaela i-a răspuns imediat „Te iert, te iert”.

Culmea, motivul pentru care, probabil, Mihaela nu s-a supărat prea mult pentru că a fost stropită la filmări este legat de experienţa pe care o are în domeniu. Mai exact, cu ceva timp în urmă, pe când afară era cald şi frumos, iar Mihaela se distra la mare, bruneta despre care se spune că se iubeşte cu Culiţă Sterp a fost starul unui concurs de tricouri ude.

Şi, luptând cu o altă domnişoară, ceva mai ”dotată” în zona bustului decât ea, Mihaela a demonstrat că ştie să îşi pună în evidenţă formele corpului, că nu este deloc inhibată când vine vorba de nuditate şi expunându-şi cu generozitate bustul şi, mai mult, dovedind nişte aptitudini cu totul şi cu totul deosebite când vine vorba de ”twerk”.

Cu toate acestea, pe atunci a pierdut concursul, premiul pus în joc, o masă la un restaurant de lux de pe Litoral, fiind câştigat de rivala ei.

Culiţă şi Mihaela s-au dat de gol pe net

Culiţă Sterp a pozat cu zâmbetul pe buze alături de această tânără, iar fotografia cu pricina a ajuns pe contul lui de socializare, motiv pentru care oamenii au scris o mulţime de comentarii cu întrebări, la care Mihaela a răspuns, fără să nege faptul că ea şi Culiţă ar avea o relaţie de iubire.

"Eşti foarte frumoasă să ai grija de frumosul de lângă tine poate o să avem surprize frumoase”, ”Ce pereche frumoasă, vă stă bine înpreună”,  ”Un cuplu superb, Culiţă să nu o pierzi pe această fată frumoasă", sunt câteva dintre comentariile primite de Mihaela, la care bruneta a răspuns fără să stea pe gânduri: "Mulţumesc tare mult!".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Culiţă Sterp deja i-a greşit noii iubite! Interpretul şi-a cerut public scuze faţă de Mihaela

Culiţă Sterp nu se mai ascunde! A făcut primele declaraţii despre noua iubită şi o atacă dur pe Carmen de la Sălciua: "Îmi pare rău că m-am luat după ea"

Culiţă Sterp, aroganţă maximă! Ce a ”primit” de Moş Nicolae

Ea este noua iubită a lui Culiţă Sterp! Mihaela s-a dat singură de gol

Tragedia dimineții! Doliu imens. S-a stins unul din MARII ACTORI. A părăsit scena

”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Regele Charles și prințul William, șantajați de Harry. Meghan Markle, regizorul din umbră

Culiţă Sterp, aroganţă maximă! Ce a ”primit” de Moş Nicolae

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies