Imagini zguduitoare cu rănile provocate de mama criminală din Cluj! Cum arăta fratele copilului omorât în bătaie

Imaginile cu rănile pe care mama criminală din Cluj i le-a provocat unuia dintre copii ei sunt îngrozitoare. Fratele geamăn al copilului omorât în bătaie fusese și el lovit de multe ori.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un băiețel din Cluj a murit după ce a fost bătut crunt. Mama lui, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată. Se pare, însă, că nu ea ar fi fost cea care l-a lovit, ci fratele lui mai mare, care acționa la îndemnul mamei.

Luca a fost ucis în bătaie, dar fratele lui geamăn, David, trăiește. Și el a fost, însă, bătut de mama lui și de fratele cu un an mai mare. Conform descoperirilor făcute de jurnaliștii de la Ziarul de Cuj, mama de 36 de ani îi punea deseori pe copii să se bată între ei, motivând că și ea, la rândul ei, a fost bătută în copilărie în centrul de plasament în care a crescut.

Imaginile cu vânătăile lui David sunt cu adevărat îngrozitoaare și demonstrează faptul că minorul a fost bătut zi de zi și că rănile lui nu au avut timp să se vindece.

fara descriere

Ce s-a întâmplat cu mama din Cluj și ceilalți doi copii ai ei

Mama copilului de 9 ani a fost reţinută de poliţişti ieri la prânz, fiind ulterior prezentată magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a decis ieri ca femeia să fie arestată preventiv. Rezultatele necropsiei au arătat că „moartea copilului a fost una violentă şi a survenit ca urmare a agresiunilor suferite”, potrivit IPJ Cluj.

„Cei doi copii, unul dintre gemeni, în vârstă de 9 ani, și fratele mai mare, în vârstă de 10 ani, au fost preluați cu plasament cu regim de urgență la Centrul Gavroche. Sunt sub ocrotirea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului. Din colaborarea noastră cu colegii de la Poliție știm că mama este principalul suspect. Aceasta a fost reținută. Noi ne asigurăm că cei doi băieți primesc acum suport de specialitate. Au fost consultați și pe UPU. Băiețelul, geamănul, prezintă echimoze pe torace și pe membrele inferioare și superioară. Noi o să respectăm recomandările medicilor, monitorizăm starea de sănătate a celor doi copii și de luni vor urma program de consiliere psihologică urmare a evenimentului traumatizant la care au fost expuși în familie. Orice copil care asistă la astfel de evenimente este normal să fie speriat.

Ei știu că fratele este decedat, dar mai mult nu pot spune. Este clar că este un eveniment de traumă majoră în familie”, a declarat Alina Chiorean, Șef Serviciu Direcţia Generală de Asistenţă Socială si Protecţie a Copilului Cluj, pentru stiridecluj.ro.

fara descriere

sursa foto: stiridecluj.ro, Ziar de Cluj

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate