Imaginile care te vor emotiona pana la lacrimi! Uite cum au reactionat rudele din tara cand au aflat drama prin care trec muncitorii sechestrati din Libia

Dupa ce s-a intors din Libia, Christian Sabbagh a mers acasa la familiile muncitorilor sechestrati si le-a dat vesti despre cei dragi. ##VIDEO119299## ##VIDEO119301##

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereRudele au aflat in ce conditii locuiau si cum erau tratati cei care plecasera din Romania pentru a face rost de bani si pentru a le asigura o viata mai buna.

Insotit de un politist, jurnalistul de la Kanal D a mers acasa la familiile muncitorilor. Rudele si-au dat seama ca ceva este in neregula, iar vestile nu au cum sa fie tocmai bune. "Cine nu plange pentru copilul lui?", a spus un barbat in toata firea cu lacrimi in ochi. "Daca sunteti dumneavoastra aici, e clar ca fiul meu nu este bine. Spuneti-mi: e mort?", a intrebat.

"I-am spus sa nu plece, ca acolo nu e bine, e mai bine aici", a marturisit o femeie dupa ce a vazut imaginile cutremuratoare.

Familiile au inceput sa planga, de data asta de fericire, atunci cand au aflat ca cei dragi se vor intoarce in curand acasa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate