Imaginile care te vor revolta! Un profesor isi ameninta elevii! "Daca nu imi cumparati cartile, va rup capul! Sunteti la mana mea" - Uite cum se imbogatesc pe spatele copiilor!

Imaginile difuzate la jurnalul de stiri de la TVR arata cum un profesor de istorie de la un liceu din Capitala isi terorizeaza elevii si ii obliga pe acestia sa cumpere o carte scrisa de el.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

Filmuletul a fost facut cu telefonul mobil chiar de catre un elev si arata clar tratamentul la care sunt supusi elevii. "Sa vina domnisoara cu lista pentru carti si reviste si apoi o sa vad cui ii rup capul. Cred ca am sa rup capul la multi.", si-a inceput profesorul discursul.

In momentul in care una dintre eleve il intreaba daca poate cumpara cartea impreuna cu colega de banca, dascalul s-a dezlantuit. "Nu se poate asa ceva. Pentru ca eu spun nu. O sa iti permiti sa dai 50 de lei pe carte. Nu fac discutii dintr-astea de fata cu clasa. Daca vrei, vorbim in particular. In fata clasei ai aceleasi drepturi si aceleasi obligatii. Iesi afara!", a urlat profesorul.

fara descriereImediat dupa ce eleva a parasit sala el si-a continuat discursul de terorizare. "Anul acesta este unul foarte important pentru voi si vreau sa va spun ca sunteti la mana mea. Pot sa va arat in orice moment ca nu stiti istorie de cinci. S-a inteles?!", le-a transmis dascalul mesajul de amenintare, se arata in filmuletul postat si de romaniatv.net pe site.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate