Imaginile care te vor scandaliza! Lumea crestina va lua foc! Doua lesbiene au un copil pe care il alapteaza impreuna! Uite pozele cu ele care te vor soca!

Se intampla in Statele Unite si este pe cat se poate de real. Doua tinere din Santa Cruz, California, USA cresc impreuna un copil pe care il alapteaza cu randul.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereHeidi si Maryellen Olson au reusit sa aiba un copil cu ajutorul unui donator de sperma si acum considera ca viata lor este pe deplin implinita. Cele doua au o relatie asumata de foarte mult timp si de cand au devenit mame sunt in culmea fericirii.

fara descrierefara descriereCele doua au grija impreuna de fetita lor. Una dintre ele are lactatie naturala, pentru ca ea este cea care a purtat copilul in pantece, iar cea de-a doua ia pastile pentru a-i fi provocata si pentru a simti si ea ce inseamna sa alaptezi. "Prietenii nostri sunt fascinati de ceea ce ni se intampla. Si noi suntem uimite. Multi ne spun ca este extraordinar, ca nu isi imaginau ca asa ceva este posibil", au spus cele doua pentru cei de la dailymail.co.uk.

fara descrierefara descriereTu cum cataloghezi aceasta "familie"?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate